UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Beinsopr+malum TV

👤 mario 💬 4 cevap 👁 1,177 görüntü
Arkadaslar bi donemdir aldigim bir haber uzerine site site dolasarak malum tv nin cccam lara nasil dusecegi konusunda sonunda arastirmalarimin sonuna geldim ve kendi kanatimca malum tv nin degil cihaz kodu yayinlarinin beinsporda verilecegine dair bilgilere ulastim sebeb malum tv bein gurubuna satilmis olmasi ve bein sporlarin bir kac zirat turkiye kupasi cihaz kodularini canli vermesi
Bu sezon için böyle birsey mümkün görünmüyor. Malum platformun belirli bir hissesi amerikalılarda. Su anda tmsf satısı resmi olarak duyurmadı yani satış gercekleşmedi. Yani lig maçlarini bein sportun vermesi olanaksız gibi görünüyor. Onumuzdeki sezona bakacagız
Türkiye kupası maçlarının yayın lisansi atv ye ait atv istedigi platforma satabilirler kaldı kı bein sports dışında Türkiye kupası maçlarını yayınlayan başka spor kanalları da var.sk sports. Hatta pazar günleri süper lig ozetleride veriyorlar
Tessekurlet jack usta keske ben konu acmadan sen boyle aydinlatici konu acaydin epey bi sitede bu konular konusuluyor
Cevap yazmak için giriş yapın.