Beşiktaş-galatasaray Maçı Kaç Kaç Biter

👤 Mr.Nobody 💬 10 cevap 👁 2,224 görüntü
galatasaray alır maçı

🔒 Link gizli — giriş yapın
1.1.berabere:)
idda olarak 7-1 demisler ama ben o kadar degilde 5-1 aliriz diyorum.:winkytongue:
"Kniv, post: 78814, member: 263"
idda olarak 7-1 demisler ama ben o kadar degilde 5-1 aliriz diyorum.:winkytongue:

süper kupa maçındada iddaya girmişlerdi beşiktaşlılar 5 mi 7 mi diye tabi gördük ki daha penaltı atamıyorlar :cool:
"Rookie, post: 78816, member: 1274"
süper kupa maçındada iddaya girmişlerdi beşiktaşlılar 5 mi 7 mi diye tabi gördük ki daha penaltı atamıyorlar :)

Macin sonucunu oyuncular ve kakemler belirleyecek Rookie kardes, bakip görecegiz,heyecan bizim dogamizda var zaten,penalti atip atamamak heycandan olsa gerek.Umarim bu heycandan kurtulmuslardir. :-)
"Kniv, post: 78820, member: 263"
Macin sonucunu oyuncular ve kakemler belirleyecek Rookie kardes, bakip görecegiz,heyecan bizim dogamizda var zaten,penalti atip atamamak heycandan olsa gerek.Umarim bu heycandan kurtulmuslardir. :)

tabiki hakem ve futbolcular belirlicek ben iddaa konusu için dedim siz beşiktaşlılar çok seviyorsunuz rakip takımı ezmeyi unutmayın karşınızdaki galatasaray ve sizden daha 1 ay önce kupa söküp almış takım öyle koca koca egolara girmenin bir anlamı yok siz takım olarak bugüne kadar neyi başarmışssınızda galatasaraya daha maç oynanmadan 5 7 atarız diyorsunuz galatasaray son 10 yıl başarılarına bakın birde beşiktaşın başarılarına karsınızdaki takıma saygınız olsun bizde size saygı duyalım
vodafone arenadaki ilk derbi takım da oturmus formda kadro yeni transferlerle seyirci baskısıyla beşiktaşım alır 2-0
"Rookie, post: 78821, member: 1274"
tabiki hakem ve futbolcular belirlicek ben iddaa konusu için dedim siz beşiktaşlılar çok seviyorsunuz rakip takımı ezmeyi unutmayın karşınızdaki galatasaray ve sizden daha 1 ay önce kupa söküp almış takım öyle koca koca egolara girmenin bir anlamı yok siz takım olarak bugüne kadar neyi başarmışssınızda galatasaraya daha maç oynanmadan 5 7 atarız diyorsunuz galatasaray son 10 yıl başarılarına bakın birde beşiktaşın başarılarına karsınızdaki takıma saygınız olsun bizde size saygı duyalım

Iddayi ben yapmiyorum kardesim,yapanlara karsi gönlümden geceni yazdim, ben hakedenden yanayim iyi oynuyan kazansin,ha ezmeye gelince ben ezilenden yanayim,baskalari gibi egom ve sabit görüsüm yok,herkese düsüncelerine saygim var ama,bu saygi cift tarafli olmali,bilmem anlatabildimmi.!
tamam kardeş konuyu kapatalım hak eden kazansın biz zaten kupamızı aldık onlar 5 7 atarız diye iddaaya girsinler tatmin etsinler kendilerini
aynen arkadaşlar konuyu kapatın iki türk takım avrupa takımlarıyla inatlasacamıza birbirimizle inatlasıyoruz
beraber biter 1-1 veya 2-2
Cevap yazmak için giriş yapın.