UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Günde 5 Gold AI konusu · tam metin ve arşiv
Kilitli

Bir İlk Daha Bitiş Tarihi: 18 05.2020 Yerli Yabancı Sunucu Çekilişle

👤 Linux 💬 120 cevap 👁 10,783 görüntü
🔒 Link gizli — giriş yapın sonucu darkman üyemiz bana özelden ulaş Canlı TV sunucusu hediyeni verebilmem için hayırlı olsun
çekiliş sonucunucu kazanıp gelmemesi halında yedek şanlş üye Bladee35 zamanında ulaşamıyoruz üyelere tekrardan çekiliş yaptık ...
Linux
Bir İlk Daha Bitiş Tarihi:18.05.2020 bir kişiye Yerli Yabancı sunucu Çekilişle Sacede Katılıyorum Demeniz Yeterli..Bol Şanslar....

katılıyorum
çekiliş sonucu darkman üyemiz bana özelden ulaş Canlı TV sunucusu hediyeni verebilmem için hayırlı olsun
çekiliş sonucunucu kazanıp gelmemesi halında yedek şanlş üye Bladee35 zamanında ulaşamıyoruz üyelere tekrardan çekiliş yaptık …
Linux
Bir İlk Daha Bitiş Tarihi:18.05.2020 bir kişiye Yerli Yabancı sunucu Çekilişle Sacede Katılıyorum Demeniz Yeterli..Bol Şanslar....

katılıyorum
değerli arkadaşlar çekiliş bitti fakat insanlar nedense hedıye Canlı TV almaya gelmiyor :mad::mad:
Linux
değerli arkadaşlar çekiliş bitti fakat insanlar nedense hedıye Canlı TV almaya gelmiyor :mad::mad:

Ben alabilirim :)
Linux

ben alırım:):)
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.