UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Smart TV ve Smart TV Uygulaması Uygulamasını Kullanan Gelsin

👤 Yetmis6 💬 19 cevap 👁 2,078 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

merhaba usta,
ben samsung smart tv kullaniyorum ..Smart TV uygulaması apps kullaniyorum..bunun yaninda seyirtürk..web-center gibi yazilimlarida kullaniyorum gecenlerde ssCanlı TV bir defa gördüm sonra baska progrm yükleyince ip üzerinden kayboldu..yani SSCanlı TV hic denemedim ama kullanabilirim tabiki tavsiyeni ve programi bekliyorum simdiden sagol
sefer
merhaba usta,
ben samsung smart tv kullaniyorum ..Smart TV uygulaması apps kullaniyorum..bunun yaninda seyirtürk..web-center gibi yazilimlarida kullaniyorum gecenlerde ssCanlı TV bir defa gördüm sonra baska progrm yükleyince ip üzerinden kayboldu..yani SSCanlı TV hic denemedim ama kullanabilirim tabiki tavsiyeni ve programi bekliyorum simdiden sagol

Tvnizin app storundan ssCanlı TV yüklemeye çalışın. kurduktan sonra açıp ayarlar bölümünde get code butonu var ona tıklayın ve kodu bana gönderin liste yüklemenizi gerçekleştiriyim..
sefer
merhaba usta,

Smart TV uygulaması uygulamasındada oluyor cihaz kimliğiinizi özelden atın yüklüyüm..
test7
Smart TV uygulaması uygulamasındada oluyor cihaz kimliğiinizi özelden atın yüklüyüm..

harikasin 🔒 Link gizli — giriş yapın emegine yuregine saglik
Atlantis
harikasin 🔒 Link gizli — giriş yapın emegine yuregine saglik

Sağol 🔒 Link gizli — giriş yapın usta :)
Süper bir çalışma eline sağlık sessizliğin ardındaki fırtına bu olması gerek :) eline sağlık
ustam benim Smart TV uygulaması kod yukliye bilirmisin tesekkurler
Abbas67
ustam , nereye göndereceyiz codu

özelden bana gönderin
Abbas67
özele nereden gireceyiz?

ismimin üzerine tıkla konuşma başlat de :)
test7

test7

Tek kelimeyle Muhtesem !
Atlantis
kullanan arkadaslar resim atarsa daha guzel olur ;)

aynen usta bekliyoruz maç var şuan bir görüntü gelsin :)
Cevap yazmak için giriş yapın.