Şaka bir yana aslında yerli yayınların olduğu link paylaşmama taraftarıyım ama sırf aramızda merak eden arkadaşlar için paylaşmış bulunuyorum.Neden paylaşmadığıma gelince yerli yayınlar çok çabuk patlıyor ve malesef kırmakta bir o kadar zorlaşıyor onun için ayda yılda bir tane paylaşmak iyidir diye düşünüyorum Sevgiyle kalın...:)
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Görmek için bu mesajı beğenin (👍).
Tskler paylasimlar icin yalniz paylasilanlarin bir cogunu geri paylasiosun
bu konuda gözden kacmamasi icin bizde bu tur paylasimlari ozellikle
takip ediyoruz karisiklik aynisi olmasin diye sende boyle uygularsan iyi olur kirlilik cogalmaz.
3-5 dakka arayla ekstra konu acarak deilde toplu versen dahada temiz olur
İçinde Dünya Kadar Kanal Var Ama Hiçbirini Açmıyor Yinede Emegine Sağlık
Teşekkürler usta. Bu sunucu paylaşılmıştı diye hatırlıyorum. Sen mi paylaşmıştın yine yoksa?
Fenomen
Şaka bir yana aslında yerli yayınların olduğu link paylaşmama taraftarıyım ama sırf aramızda merak eden arkadaşlar için paylaşmış bulunuyorum.Neden paylaşmadığıma gelince yerli yayınlar çok çabuk patlıyor ve malesef kırmakta bir o kadar zorlaşıyor onun için ayda yılda bir tane paylaşmak iyidir diye düşünüyorum Sevgiyle kalın...:) * Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *
usta formundasın bugün
İsmail
Teşekkürler usta. Bu sunucu paylaşılmıştı diye hatırlıyorum. Sen mi paylaşmıştın yine yoksa?
Hayır alıntı yaptım ismail normalde yerli yayınların olduğu sunuculeri paylaşmama kararı aldım
uzman
usta formundasın bugün
abi senin eline su dökemem :D
Fenomen
Hayır alıntı yaptım ismail normalde yerli yayınların olduğu sunuculeri paylaşmama kararı aldım
Normalde bu sunucuden kırdığım başka bağlantılarıde var tabiki elimde kendi kırdıklarım
Albatros
Tskler paylasimlar icin yalniz paylasilanlarin bir cogunu geri paylasiosun
bu konuda gözden kacmamasi icin bizde bu tur paylasimlari ozellikle
takip ediyoruz karisiklik aynisi olmasin diye sende boyle uygularsan iyi olur kirlilik cogalmaz.
3-5 dakka arayla ekstra konu acarak deilde toplu versen dahada temiz olur
Haklısın reis bundan sonra öyle yapalım
elıne sağlı usta kanallar neden açmıyor usta bir bilgin varmı
brother79
elıne sağlı usta kanallar neden açmıyor usta bir bilgin varmı
sanırım gümlemiş :D çok baktık galiba
açılmıyorrrrrr:(
göremedik ama eline sağlık paylaşımların devamı dileğiyle