UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Bizi Hackliyorlar! Dikat!

👤 shumen 💬 7 cevap 👁 1,125 görüntü
Merhaba Arkadaslar dün internette biraz takildim ve bunu buldum. Hepimiz uydux.org cok seviyoruz. Bu Hainlere Şans vermeyelim.

Herkeze tavsiyem : şifrenizi değistirin!

🔒 Link gizli — giriş yapın
shumen
Merhaba Arkadaslar dün internette biraz takildim ve bunu buldum. Hepimiz uydux.org cok seviyoruz. Bu Hainlere Şans vermeyelim.

Herkeze tavsiyem : şifrenizi değistirin!

🔒 Link gizli — giriş yapın

öncelikle bilgin için tşk shumen kardeşim bu hacklenme değil bu tür bilgileri bizlerden alıp başka forumlara dağılmaktır bence hainlik bunu ben herzaman derim uydux.org formumuzun kıymetini bilelim verilen bilgiler ve tüm üye arkadaşlarımızın paylaştıkları her zaman saygı gösterilmesi gereken bi konudur bunun için dikkatli olmamız gerek cümletten saygılar iyi paylaşımlar
Bu yeni olan birşey değil bir çok form sitesi birbiri kırmak için uğraşıyor.Tabiki yinede temkinli olmakta fayda var
Zaten uydux.org dünyada bir Numara. Ne varsa Canlı TV konularda burda vardir ve buradan kaynaklaniyor. Onun icin hepimiz kiymetini bilmeliyiz saygi arkadaşlar.
arkadaslar sifrelerinizi kolay basit 5 6 haneli yapmak yerine 10 sayiharf li yaparsak kiracaklari 3 un 1 ri olur :D forumun ne kadar aktif oldugu vede tum forumlara kaynak oldugunu dusunursek ugrasilmasi normal diye dusunuyorum
Haklısınız hocam, zaten bir ay önce uyarı yapılmıştı şifrenizi değiştirn diye ve foruma girişlerde email düzenlemesi, UyduX number one
Sevgili arkdaşlar sıteye sahıplıgınız gercekten gurur verıcı. Sizler meraklanmayın artık şifrenizi çalan kısı hem maıl adresınızı bılmelı hem sıfrenzı. Sistemi güvenlık için değiştirdik uye gırısı user değil mail ile yaptık. Bu aç gözlü hırsızlar artık sızlerden faydalanamazlar rahat olun keyfınıze bakın

iyi forumlar
Cevap yazmak için giriş yapın.