UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Bizim Configlerle Programlar Nerelerde Paylaşılıyor:)

👤 fenerligenc 💬 30 cevap 👁 3,132 görüntü
Cihat60 topa çok giriyorsun senide deşifre edebilirim istersen,sanki seni suçladıkda kendini aklamaya çalışıyorsun..
fenerligenc
Cihat arkadaşım sen bu şahsın avukatımısın,seninde x bir sitede adminlik yaptığını biliyorum bu şahısda admin olduğu için o yuzden bu paylaşımı yapan kişiyi aklamaya çalışma tamam mı ? kardeşim.Oraya UyduX yazması yetmez o programa emek veren ustanın adını belirtse veya teşekkur
etse dudağı aşınmaz..
Not:Burdan birçok bağlantıları alıp kendi formunda paylaştığınıda biliyorum..Onu savunarak çakallığa kaçma sakın..

Bak kardeşim ben bir kere avukat falan değilimki o kişinin avukatlığını yapayım.Evet haklısın bende adminim ve benimde 2 sitem var..Benim sitemdende birçok kişi başka yerlerde paylaşım yapıyor ve benim siteden alıntı yaptığını bile belirtmiyor ama yinede ben senin gibi ağlamıyorum...Çünkü ben 20 yıldır bu işin içindeyim ve bu gibi paylaşımların önüne geçilemeyeceğinin farkındayım...Kaldıki adamda tşk. etmiş ve programın üzerindeki UyduX logosunu bile değiştirmemiş bu gibi paylaşım normaldir diye kendi düşüncemi belirttim.Ama sen beni avukatlıkla itham ediyorsun bu bir kere ayıp.senin cahilliğine veriyorum...Ben sana uyup polemik yapmayacağım...Çünkü bende adminim ve senin gibilerle çok karşılaştım.....
Son olarak ben o kişiyi kesinlikle tanımıyorum ve ne onun nede senin veya bir başkasının avukatlığını yapma gibi bir düşüncem yok..sadece ve sadece kendi fikrimi paylaştım..sen kabul edersin veya etmezsin bu benim fikrimi değiştirmez...
fenerligenc
Cihat60 topa çok giriyorsun senide deşifre edebilirim istersen,sanki seni suçladıkda kendini aklamaya çalışıyorsun..

sen ne demek istiyorsun.sen kimsinde beni suçluyorsun...deşifre et bakayım ne yapmışım...yalan yanlış yazarsan sonunu sen düşün karışmam sonra.....
Burada ki paylaşımlardan faydalanıp gidip bunları başka forumlarda kendi kirmis kendi yapmiş gibi paylaşmak etmek pek de hoş bir şey değil.
Madem yüzünüz kizarmiyor bunlari yaparken en azindan kaynak gösderip paylaşin
Bence buradan bilgiyi alıp gidip başka forumlarda paylaşmak sinsilik.

Ayip Ayip....Bu arada Biz Varken Siz Yokdunuz bunuda bilin isdedim..
murat ve cihat süresiz ban yememek icin bu muhabet burda kapansın
Cihat60 çok fazla horozlanıyosun,maşallah kim oğrettiyse edebiyatı sana iyi ruzgar yapıyosun yalan yanlış yazmam rahat ol,yazarsam seni burdan
kamyon dolusu bilgileri alıpta paylaştığını yuzun kızarır mı ?arlık duygusu varsa tabiki sende?millet taşıcihaz koduılık yapıyor diye bahanelerle kendini
sakın aklama,sonunu sen düşün demişsin:)ateş olsan kendi mıntıkanı yakarsın anca,baştada dediğim çok fazla topa girme,efendice yaz,akıllı ol
tamam mı kardeşim.
fargin usta rica ediyorum senden ban muhabbeti yapma bana,adam nakliyecilik yapıyor bana cephe alıyorsun yine sanki ben suçluymuşum gibi..
Eray09
Burada ki paylaşımlardan faydalanıp gidip bunları başka forumlarda kendi kirmis kendi yapmiş gibi paylaşmak etmek pek de hoş bir şey değil.
Madem yüzünüz kizarmiyor bunlari yaparken en azindan kaynak gösderip paylaşin
Bence buradan bilgiyi alıp gidip başka forumlarda paylaşmak sinsilik.

Ayip Ayip....Bu arada Biz Varken Siz Yokdunuz bunuda bilin isdedim..

Bak kardeşim lafın bana ise senden ricam sen bu işe girme.çünkü ben buradan alıpta ben kırdım diye kesinlikle link falan paylaşmadım,paylaşmamda..Çünkü ben kendi sitemde yıllardır paylaşım yapmıyorum....üyelerimden biri paylaştıysa bilemem...
Bak ne güzel demişsin "en azindan kaynak gösderip paylaşin" diye.işte bende bunu izah etmeye çalışıyorum ama anlatamıyorum..Adam buradan almış inkar etmiyor ve tşk.ediyor bu normal dedim fikrimi söyledim bunun neresi kötü..
fenerligenc
Cihat60 çok fazla horozlanıyosun,maşallah kim oğrettiyse edebiyatı sana iyi ruzgar yapıyosun yalan yanlış yazmam rahat ol,yazarsam seni burdan
kamyon dolusu bilgileri alıpta paylaştığını yuzun kızarır mı ?arlık duygusu varsa tabiki sende?millet taşıcihaz koduılık yapıyor diye bahanelerle kendini
sakın aklama,sonunu sen düşün demişsin:)ateş olsan kendi mıntıkanı yakarsın anca,baştada dediğim çok fazla topa girme,efendice yaz,akıllı ol
tamam mı kardeşim.

Bak kardeşim yine hiddetleniyorsun.Benim yaşım 56 ben bu yaşıma kadar yalan konuşmadım..Ben efendiliğimdende taviz vermem..Göstersene bana bir argo kelime kullandımmı..Ama benide suçlama.Akıllıo ol falan şeklinde yazan sensin..Ben kamyon kamyon neyi götürmüşüm açıklada bu millet görsün kardeşim.
bu muhabet cok uzadı konu kilit bu saaten sonra aklı basında insanlara ne yapmaları gerektiğini gösterecek degiliz zaten adam olan aldıgı paylasımı kaynak verip paylasır ve ustasınada teşekür eder
Bizlerde ilk başlarda forumlrdan aldık paylaşımları yanlız türk değil bu forumlar. Bir cok rus kaynak Çin vb kaynaklardan ozel paylasımları aldık . Ama artık almıyoruz kendımız uretiyoruz. Türkiyenın en ileri gelen bu alanda insanları sitemizde.. Ustalarımız üretip hazırlayıp sızlere sunuyor. Türk forumlardan hıc bır sey cıkmıyor . Ayrıca konularımızı dagıtırken emege saygı acısından lutfen belırtın. Bizim reklama ıhtıyacımız yok reklam ıcın degıl alın teri için belirtin.
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.