Cihat60 topa çok giriyorsun senide deşifre edebilirim istersen,sanki seni suçladıkda kendini aklamaya çalışıyorsun..
Cihat arkadaşım sen bu şahsın avukatımısın,seninde x bir sitede adminlik yaptığını biliyorum bu şahısda admin olduğu için o yuzden bu paylaşımı yapan kişiyi aklamaya çalışma tamam mı ? kardeşim.Oraya UyduX yazması yetmez o programa emek veren ustanın adını belirtse veya teşekkur
etse dudağı aşınmaz..
Not:Burdan birçok bağlantıları alıp kendi formunda paylaştığınıda biliyorum..Onu savunarak çakallığa kaçma sakın..
Cihat60 topa çok giriyorsun senide deşifre edebilirim istersen,sanki seni suçladıkda kendini aklamaya çalışıyorsun..
Burada ki paylaşımlardan faydalanıp gidip bunları başka forumlarda kendi kirmis kendi yapmiş gibi paylaşmak etmek pek de hoş bir şey değil.
Madem yüzünüz kizarmiyor bunlari yaparken en azindan kaynak gösderip paylaşin
Bence buradan bilgiyi alıp gidip başka forumlarda paylaşmak sinsilik.
Ayip Ayip....Bu arada Biz Varken Siz Yokdunuz bunuda bilin isdedim..
Cihat60 çok fazla horozlanıyosun,maşallah kim oğrettiyse edebiyatı sana iyi ruzgar yapıyosun yalan yanlış yazmam rahat ol,yazarsam seni burdan
kamyon dolusu bilgileri alıpta paylaştığını yuzun kızarır mı ?arlık duygusu varsa tabiki sende?millet taşıcihaz koduılık yapıyor diye bahanelerle kendini
sakın aklama,sonunu sen düşün demişsin:)ateş olsan kendi mıntıkanı yakarsın anca,baştada dediğim çok fazla topa girme,efendice yaz,akıllı ol
tamam mı kardeşim.