brosSmart TV uygulaması adresler

👤 antioche 💬 22 cevap 👁 3,848 görüntü
arkaslar coğu Canlı TV adresını kırabılıyorum brosSmart TV uygulaması adreslerın configini yapmama ragmen kıramadım.proxy ihtiyac var mı?kırabilen var mı?yardımcı olursanız sevinirim.
[USER=1285]@antioche[/USER] usta ihtiyaç var mı diye sormaktansa paylaşmak herzaman daha doğrudur illaki birinin ihtiyacı vardır.
"ycanerler, post: 21075, member: 6"
[USER=1285]@antioche[/USER] usta ihtiyaç var mı diye sormaktansa paylaşmak herzaman daha doğrudur illaki birinin ihtiyacı vardır.

kardeş sen yanlış anladın herhalde.arkadaş diyorki ben o sunucui kıramadım yani illa proxy ile taratmalıyım diyor bence
dostum sentry de bross sunucu kırmaya calısırken proxy kullanılması gerekıp gerekmedıgını sordum
kırılır kardeşim yeterki combon iyi olsun kırılmıcak dns sunucu yoktur;):)
isim :isim veya isim :soyad ,isim:sayı,sayı:sayı ne turde bır combo oldugunu bilsem ugrasacam.Kendı yaptıgım bırcok combo ile taratım,BIRCOK sunucude işe yarıyor,ama bunlarda tık yok.
"fenomen, post: 21106, member: 169"
sunucu adresisini gonderir mısın

hadi hayırlısı usta.:)
Bunu kırmak istiyorsan sifre su sekilde olmalı
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

eskiden bız adult sıtelerı kırmak ıcın bu sıfrelerı kullanırdık
Yani sansin %1 gibi birşey kaldı ki kırdın diyelim aynı anda iki kisi izleyemez guzel yayınları var fakat bu kadar uğraşmaya degerim dersen bana bence değmez
arkadaşlar çok zor olan sunuculeri kırmak için boşuna zaman harcamayın kırsanız bile aynı anda asıl kullanıcıyla beraber izleyemezsiniz donma olur o zamanda asıl kullanıcı anlar ve hemen satıcıyla temas kurup şifreyi değiştirir dolayısıyla boşa zaman kaybı benden söylemesi
"uygar33, post: 21135, member: 23"
arkadaşlar çok zor olan sunuculeri kırmak için boşuna zaman harcamayın kırsanız bile aynı anda asıl kullanıcıyla beraber izleyemezsiniz donma olur o zamanda asıl kullanıcı anlar ve hemen satıcıyla temas kurup şifreyi değiştirir dolayısıyla boşa zaman kaybı benden söylemesi

Katılıyorum uygara ama fantazi arayan kirabilir tiyoyu verdim :)
zamanında bu işlerle cok ugrasıyordum sunucu sahıplerınden birine tro attım bu sıfrelerden bırını aldım 3 ay cıvarında calıstı sacma sapan bır sıfreydı
"Fenomen, post: 21126, member: 169"

Bunu çözmek istiyorsan sifre su sekilde olmalı

Teşekkür
Cevap yazmak için giriş yapın.