UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Bruter ve Acces Driver Taratma

👤 akifhg 💬 12 cevap 👁 2,082 görüntü
beyler bruter veya acces diver ile sunucu kırılırmı. kırılmıyor ise fargin usta kırılıyor dedi kafam karıştı veya bildiğiniz başka yöntemler varmı
Başlık hatalı ne ısıtıyosan yardım dısında yaz yani bruter ve accesss taratma gıb anladın 🔒 Link gizli — giriş yapın
dns kırarsın ama sunucu kıramazsın o programlarla. dns nedir dersen hani bazı bağlantıları var ya 🔒 Link gizli — giriş yapın tarzı işte onlar dns. sunucu ise şuan popüler olan 🔒 Link gizli — giriş yapın tarzı olanlar. bruter de bir takım ayarlarla bazı sunuculer kırılabilir ama ustalık gerekiyor
anladım sahbaz usta çok saol.peki kırılan dns veya sunuculer result kısmınamı gelio.result kısmına geliyor ise ben taramayı başlatır başlatmaz cıkıyo
mesela sunucu taratınca result kısmına isim isim çıkıyo hemen bu normalmi
hepsi doğru şifreymiş gibi sonuç veriyorsa ya dns kapalı ya da tarama başarısızdır
kardeş özelden sordun bende sana acıkladım o programlarla sunucu kırılmaz
dns kırılır... sunucu ayrı dns yayın aynı şey degil cok sunucu kırmak istiyosan vlc combo ile dene sen:);)
farkli sunucu de denedm ama yine aynı hep sonuç çıkıyo result kısmında hemde başlatır başlatmaz
bruter kıramıyordur o dns veya sunucui. böyle durumlarda tarattığın her şifreyi doğru gibi gösterir
anladım usta. acces diveerde sunucu kırma gbi bi şansım varmı peki
tmm dır saolun iyi akşamlar bu arada sahbaz ustabu aralar seni mesajlarla boğmuşsam kb :oops:
Cevap yazmak için giriş yapın.