Ccam

👤 Nusrettdogann 💬 4 cevap 👁 772 görüntü
ben android telefon kullanıyorum laptop yok bir bana cccam ögretebilirmi sitede birşeyler paylaşılıyor ama anlamıyorum
dostum cccam uydudan kullanılan yabancı şifreli kanalları izlemek için kullanılan servistir kullanımı için bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. :)
C: z2.fcnoip.org 23002 z1310 2102121 # v2.3.0-3367

örnek satır bu olsun
paylaşımlı cihaza (uydu alıcılar standard)

url kısmına: 🔒 Link gizli — giriş yapın
port:23002
user:z1310
pass:2102121

Bu şekilde giriyoruz.bu paylaşımlı uydu cihazlarında geçerlidir genel anlamda böyle.Ok deyip çıkıyoruz.Ve bağlantımzın cenected yada türkçe bağlandı yazması gerekiyor.Gidip geliyorsa bu connecting connected satırda sıkıntı vardır donar gittiğinde yayınlar.
bu Bağlantıları vereceğim adresten Link kontolü yapmazın gerekiyor sağlam Bağlantıları yeşil ile gösterilmektedir.

🔒 Link gizli — giriş yapın

Arkadaşın dediği şekil bazı uydulardaki şifreli kanalları açmaya yarıyor.Örenek Turkiyeden Hotbird,astra19 gibi.

Ayrıca paylaşım kullanan arkadaşlar 1 günlük aktif Bağlantıları buradan alabilir kullanabilirler genelde Fre serverde açık olan hepsi açık oluyor bayada kaliteli sayılır.
🔒 Link gizli — giriş yapın

Bu tip satır veriyor sayfayı her yenilediğinizde farklı satırlar verecek her verdiği aktif anlamı taşımaz üstteki sitede kontrol yapın arkadaşlar.

C: s2.cccam-free.com 11400 elg1tz cccam-free.com
Cevap yazmak için giriş yapın.