CCcam Hakkında Sorularım Var

👤 Eren3232 💬 4 cevap 👁 770 görüntü
Arkadaşlar şimdi bu cccam fransa bein sportu, arap bein sportu vb rahtlikla açıyor.
Neden Türkiye bein sports u açamıyor? Hepsi bein sports değil mi? Ne fark eder ki?
Türkiyedeki malum kanallarin sifreleme sistemi farkli oldugu icin cccam'da acilmaz. Bu malum kanallarin acilmadigi anlamina gelmiyor tabiki baska sistemler le ve cihazlarla uzun zamandir acik ve seyrediliyor. Bu kadar aciklayabilirim.
Fransız beinler her ccamde açılmıyor ,arapları bilmiyorum ,talep olsa Türk beinleride açarlar.
Mythos

Türkiyedeki Spor Kanalı kanallarin sifreleme sistemi farkli oldugu icin cccam'da acilmaz. Bu Spor Kanalı kanallarin acilmadigi anlamina gelmiyor tabiki baska sistemler le ve cihazlarla uzun zamandir acik ve seyrediliyor. Bu kadar aciklayabilirim.

Merhaba. yorumunuz için çok teşekkür ederim. Zahmet olmazsa biraz daha açıklar mısınız? Bu kadar açıklayabilirim demişsiniz ama mesela ben gibi bu konulardan gerçekten hiçbir şey anlamayan biri bu sistemlere erişip bein sports izleyebilir mi mesela? bu konunun üstünde bu kadar durma nedenim Canlı TV den hiç hoşlanmıyorum :D
eren3232 kardeşim,ccccam le türkspor kanalları açılmıyor,fakat bazı cihazlara gömülü cam larla açıldığını duydum,artık cihaz satışına döndüğü için,cam paylaşımlar pek olmuyor,o yüzdende beklemek gerekiyor,bu işin uzmanları belki el atıp olayı çözerler,eski günlerde olduğu gibi forumlar canlanır biraz.
Cevap yazmak için giriş yapın.