UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Çekiliş Yok - Kura Yok - 1 Ay Canlı TV - Yine Yeniden 5 Kişi. Saat 15.00 Başlangıç

👤 usta2017 💬 142 cevap 👁 10,744 görüntü
Şu ana kadar 1 ay Canlı TV. attığım kişilerden bazılarının paylaşımlarını sizlere açık paylaşıyorum. NİCK leri yazıyor.
Saygı göstermeyene ben neden saygı göstereyimki ? Buyrun , İzleyen izlesin.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

16.12.2018 16.43 son TEK KİŞİLİK - İLK AÇANINDIR. GÜNÜN SON PAYLAŞIMIM
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

usta2017
YAYIN AÇILIP SONRA KAPANMASI DURUMUNDA; BEN PC KULLANDIĞIMDAN PC DE DENEYEBİLDİM. DİĞER CİHAZ KULLANANLARDA AYNI YÖNTEMİ DENEYEREK SONUCU PAYLAŞSIN. YÖNTEM. PC.DE VAR OLAN DNS AYARLARINIZI SİLİN. YENİ BAŞKA DNS AYARLANIN GİRİN ÇIKIN. SİZLERE TEK(ÖZELDEN)OLAARAK SİZE AİT ATTIĞIM Canlı TV.LİNKİNİ TEKRAR VLC PLAYERE YAPIŞTIRIP DENEYİN. YALNIZ BİRDEN FAZLA KİŞİNİN YANİ DEĞİŞİK DEĞİŞİK DNS OLAN CİHAZLARDA AÇMAAYA ÇALIŞILANLAR ZATEN PATLAYACAĞI İÇİN AÇILMAYABİLİR.

MALESEF YAYINCI UYANMIŞ OLACAKKİ, SUNUCU DEĞİŞTİRMİŞ OLABİLECEĞİNDEN, ELİMDEKİ YAYINLAR KAPANMIŞTIR.
DOLAYISIYLA PAYLAŞACAĞIMI DUYURDUĞUM YAYINLARI LAF OLSUN DİYE BOŞUNA ATMAYACAĞIM.ARAŞTIRMAYA DEVAM.ARAŞTIRDIM YUKARIDAKİ YÖNTEM İLE YAYINLAR TEKRAR AÇILDI SANIRIM DNS KISITLAMASI OLABİLİR. KAPANDIĞINDA DEĞİŞİK DNS DENEYİN.
DESTEKLERİNİZE, EEMEĞE SAYGISI OLANLARA GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR. DURMADAN DEVAM..

ÇEKİLİŞ YOK - KURA YOK - BEKLEMEK HİÇ YOK - YAYINLAR TEK KİŞİLİK OLACAK-YAPMANIZ GEREKEN ;
BU KONUNUN ALTINA HIZLI OLAN İLK 5 KİŞİYE 1 AY YAYIN İÇİN ; YORUMA '' EMEĞE TEŞEKKÜR '' YAZANLARDAN İLK 5 KİŞİ ŞANSLI OLACAK. DKKAT İÇERİĞİNDE +18 VARDIR. HATA YAPMAYIN.
ÖZELDEN KENDİLERİNE ATACAĞIM. 1 AY KEYFİNİ ÇIKARACAKSINIZ. HERKESE KOLAYLIKLAR.
BU TÜR PAYLAŞIMLARIM ZAMAN ZAMAN OLACAKTIR. TAKİPTE KALMANIZ MENFAATINIZADIR.
hocam benim dreambox cihazda çalışıyor android boxda ilk ekledigimde çalıştı sonra çalışmadı dreamboxda çalışıyor neden olabilir
EMEĞE TEŞEKKÜRLER
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için cevap yazın veya mesajı beğenin.

emeğine teşekkürler usta2017 ve başın sağ olsun burada emek veriyorsun belli ve bana mesaj yoluyla gönderince ben buraya mı yorum atacam çalıştığına dair yalnız bende vlc kullanıyorum bilgin olsun yalnız birşeyi daha anlamadım dns siz izlesem olmaz mı yani dns dediğin ip port mu yoksa google dns ayarından mı bahsettiniz acaba
usta2017
Şuana kadar yorum yazmayan, emeğe saygı göstermeyen ,
🔒 Link gizli — giriş yapın

bu arkadaşlar ın yayınlarını şimdi herkese açık paylaşıyorum. Onlarda izleyemeeyecek.Emeğe saygı.
12.01.2019 - 01:10:48 TEK KİŞİ

@delphin01
12.01.2019 - 01:54:14 TEK KİŞİ

Saygısı olmayana saygı göstermem. Hak etmiyordur.

Emeğine sağlık
usta2017
Şu ana kadar 1 ay Canlı TV. attığım kişilerden bazılarının paylaşımlarını sizlere açık paylaşıyorum. NİCK leri yazıyor.
Saygı göstermeyene ben neden saygı göstereyimki ? Buyrun , İzleyen izlesin.

Emeğine teşekkürler
hasanalican42
emeğine teşekkürler usta2017 ve başın sağ olsun burada emek veriyorsun belli ve bana mesaj yoluyla gönderince ben buraya mı yorum atacam çalıştığına dair yalnız bende vlc kullanıyorum bilgin olsun yalnız birşeyi daha anlamadım dns siz izlesem olmaz mı yani dns dediğin ip port mu yoksa google dns ayarından mı bahsettiniz acaba

O yayının sizde nasıl açıldığına bağlı. DNS siz açarsa o şekildede izlersiniz. Yayınlar yurt dışı kaynaklı olduğundan, IP değişikliğine duyarlı olabilyor. Bende deneme yanılma yoluyla buldum. Sizlerde değişik yöntem bulabilirsiniz.İyi günler.
hasanalican42

VLC playerde bazen yetersiz kalabiliyor.O zaman Başta paylaştığım yayın bağlantısı Canlı TV. player indirip pc.de kurup deneyin.
NOT :
YAYINLARIN BENİMLE İLGİSİ YOKTUR. TAMAMEN YURT DIŞI KAYNAKLIDIR. BEN SİZLERE AÇIK OLARAK PAYLAŞIYORUM.
Canlı TV. SAHİBİNİN NASIL BİR SİSTEMDE YAYINLARI AÇTIĞINI BİLMEM İMKANSIZ.BİR DENEME YANILMA İLE DNS DEĞİŞİKLİĞİNİ BULDUM.
İŞE YARADI. EĞER VLC PLAYERDE AÇILMIYOR İSE BİRDE PC.İÇİN Eyayın bağlantısı PLAYER İLE DENEYİN. EĞER BUNDADA BAŞARILI OLMAZSA, GERİYE TEK BİR
ALTERNATİF KALIYOR YAYINCI İP. KISITLAMASI PROĞRAMLI OLABİLİR. TABİKİ TÜM BU İŞLEMLER TEKNİK KONULAR. BENDE BU KONULARDA BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİM.
yayın bağlantısı PLAYER İNDİRME LİNK. TÜM BU YAZDIKLARIM TAMAMEN PC. İÇİNDİR. DİĞER CİHAZLAR İÇİN DE UYUMLU OLMAYAB,LİR.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

ustam eline saglık yayını aldım ama çalışmadı atlama yapıyor teşekkür ederim.
ali208
ustam eline saglık yayını aldım ama çalışmadı atlama yapıyor teşekkür ederim.

BEN SİZE DÜN YAYIN ATIYORUM SİZ YENİ CEVAPLIYORSUNUZ. Kurala uymadığınızdan olabilirmi ? Yazılanları okumadınızmı?
okeyyy
hocam benim dreambox cihazda çalışıyor android boxda ilk ekledigimde çalıştı sonra çalışmadı dreamboxda çalışıyor neden olabilir

Androidda yayın API Player ile bir deneyin. Genelde yayınlar bu playere uyumlu olabiliyor. Bazı açıklamaalar yazdım. DNS değişinliği gibi.
Ayrıca, Yayıncı maalesef IP. kısıtlaması yapıyormuş. Dolayısıyla nasıl ayarı varsa banlatıyormuş. Bu uygulamalar Öğrendiğim kadarıyla PC:için ve Eyayın bağlantısı Playere göre aayarlanmış. Diğer playerlerde sıkıntı oluyor.
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.