UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Özel bölümler, güncel paylaşımlar ve deneyimli topluluk
Kilitli

Çekiliş Yok - Kura Yok - 1 Ay Canlı TV - Yine Yeniden 5 Kişi. Saat 15.00 Başlangıç

👤 usta2017 💬 142 cevap 👁 10,740 görüntü
ali208
ustam eline saglık yayını aldım ama çalışmadı atlama yapıyor teşekkür ederim.

Az önce bende kontrol ettim. Bir sıkıntı görmedim.Siz nerede izlemeye çalışıyorsunuz ?
Açıklama , yazdım Bu yayınlar ; Bu uygulamalar Öğrendiğim kadarıyla PC:için ve Eyayın bağlantısı Playere göre ayarlanmış. Diğer playerlerde sıkıntı oluyor.
Bu Eyayın API proğramındada bir sıkıntı olabiliyor, her yayın açılışında proğramı kapat-aç. linki yapıştır.İstediğin kanalı tıkla izle.
Açıklama , yazdım Bu yayınlar ; Bu uygulamalar Öğrendiğim kadarıyla PC:için ve Eyayın bağlantısı Playere göre ayarlanmış. Diğer playerlerde sıkıntı oluyor. VLC de IP. engellenebiliyor. Ban yiyebilirsiniz. Deneyerek bunlarıda tesbit ettim. Onun içindirki, indirme bağlantılarıni verdiğim Eyayın API proğramını kurup, deneyin.
Bu Eyayın API proğramındada bir sıkıntı olabiliyor, her yayın açılışında proğramı kapat-aç. linki yapıştır.İstediğin kanalı tıkla izle.
Sabah Sabah 3 kişiye daha 1 aylık yayınlarını attım. Tamamen tesadüfi sayfayı takip edenlerden , sabah sabah beğenenlerden..

hhbas55
ozgurkoc
glsmiltisim

Yorum yapmayı, aldım, izliyorum gibi..yazmayı unutmayın. Aksi halde sıkıntı olabilir.
usta2017 o yayın bağlantısı playerde ilk başlarda virüs uyarısı veriliyordu bu düzeltildimi öncellikle virüs totalde taratıp öyle eklemeniz gerekmiyor mu ilk başlarda programı indirmiştim sonra virüs total tarattım ve virüs var playerde ve vlc ile ban yediğini nasıl ve nereden anlıyorsunuz bunuda bir açıklama yaparsanız iyi olur bu arada bana 1 aylık vermenize gerek kalmıyor bende sunucu var bedava sunucu sadece sunucu yok ubuntu indirmedim henüz ve virüs total olarak eklemeniz gerekiyor ve şu access denied kısmı ne oluyor bununla ilgili kırdığımız dns başkası tarafından gözükmemesi için nasıl bir önlem alınması gerekiyor bunu bana bir açıklarsanız sevinirim ve saygılar!
usta gerçekten emek harcıyon emeğine sağlıık
usta2017
YAYIN AÇILIP SONRA KAPANMASI DURUMUNDA; BEN PC KULLANDIĞIMDAN PC DE DENEYEBİLDİM. DİĞER CİHAZ KULLANANLARDA AYNI YÖNTEMİ DENEYEREK SONUCU PAYLAŞSIN. YÖNTEM. PC.DE VAR OLAN DNS AYARLARINIZI SİLİN. YENİ BAŞKA DNS AYARLANIN GİRİN ÇIKIN. SİZLERE TEK(ÖZELDEN)OLAARAK SİZE AİT ATTIĞIM Canlı TV.LİNKİNİ TEKRAR VLC PLAYERE YAPIŞTIRIP DENEYİN. YALNIZ BİRDEN FAZLA KİŞİNİN YANİ DEĞİŞİK DEĞİŞİK DNS OLAN CİHAZLARDA AÇMAAYA ÇALIŞILANLAR ZATEN PATLAYACAĞI İÇİN AÇILMAYABİLİR.

MALESEF YAYINCI UYANMIŞ OLACAKKİ, SUNUCU DEĞİŞTİRMİŞ OLABİLECEĞİNDEN, ELİMDEKİ YAYINLAR KAPANMIŞTIR.
DOLAYISIYLA PAYLAŞACAĞIMI DUYURDUĞUM YAYINLARI LAF OLSUN DİYE BOŞUNA ATMAYACAĞIM.ARAŞTIRMAYA DEVAM.ARAŞTIRDIM YUKARIDAKİ YÖNTEM İLE YAYINLAR TEKRAR AÇILDI SANIRIM DNS KISITLAMASI OLABİLİR. KAPANDIĞINDA DEĞİŞİK DNS DENEYİN.
DESTEKLERİNİZE, EEMEĞE SAYGISI OLANLARA GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR. DURMADAN DEVAM..

ÇEKİLİŞ YOK - KURA YOK - BEKLEMEK HİÇ YOK - YAYINLAR TEK KİŞİLİK OLACAK-YAPMANIZ GEREKEN ;
BU KONUNUN ALTINA HIZLI OLAN İLK 5 KİŞİYE 1 AY YAYIN İÇİN ; YORUMA '' EMEĞE TEŞEKKÜR '' YAZANLARDAN İLK 5 KİŞİ ŞANSLI OLACAK. DKKAT İÇERİĞİNDE +18 VARDIR. HATA YAPMAYIN.
ÖZELDEN KENDİLERİNE ATACAĞIM. 1 AY KEYFİNİ ÇIKARACAKSINIZ. HERKESE KOLAYLIKLAR.
BU TÜR PAYLAŞIMLARIM ZAMAN ZAMAN OLACAKTIR. TAKİPTE KALMANIZ MENFAATINIZADIR.

emeğe tesekürler ellerie sağlik
21.08.2019 - 18:11:00 2 KİŞİLİK +18
FULL TÜRK Canlı TV.
İLK AÇANINDIR.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

TEKRADAN NORMAL ÜYELER DEN İLK 5 KİŞİYE DAHA 1 AYLIK YAYIN PAYLAŞACAĞIM. HIZLI OLANLAR YAYIN İSTİYORUM. YAZSINLAR.
Müsait bir zamanda yayınlarınızı hazırlayıp özelden atacağım. Sitesinde sadece 1 tane alınabiliyormuş. Baana yur dışı kaynaklı geldiğinden,
Sizlerle paylaşmak istedim. Daha önce paylaştığım kişiler yazmasın. Ban sebebi sayarım. Banlarım. Yayın almayanlar yazsın.
usta2017
Şuana kadar yorum yazmayan, emeğe saygı göstermeyen ,
🔒 Link gizli — giriş yapın

bu arkadaşlar ın yayınlarını şimdi herkese açık paylaşıyorum. Onlarda izleyemeeyecek.Emeğe saygı.
12.01.2019 - 01:10:48 TEK KİŞİ

@delphin01
12.01.2019 - 01:54:14 TEK KİŞİ

Saygısı olmayana saygı göstermem. Hak etmiyordur.

Teşekkürler
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.