UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Çekiliş Yok-kura Yok. Sadece 1 Kişiye 1 Yıllık Canlı Tv.anında.

👤 usta2017 💬 81 cevap 👁 4,659 görüntü
ilk teşekkürü ettim iyi günler mesajını ama sunucu atmadın bana
sunucui aldım teşekkürler bugün bakabildim çalışıyor,sıkıntı yok
usta2017
YENİ BİR UYGULAMA - BUGÜNDE BURAYA TEŞEKÜR YAZAN VE ÖZELDEN MESAJ ATAN SIRASIYLA İLK 6 KİŞİYE oynatma listesi ATACAĞIM.
ŞUAN HEPSİ AÇIK.YİNE ATARKEN KONTROL EDİP ATACAĞIM. ELİMDE 6 TANE SÜRELİ Canlı TV.VAR.İLK MESAJDAN İTİBAREN AÇIK OLANLARI
YİNE ÖZELDEN ATACAĞIM. HERKESE İYİ GÜNLER.TAKİPCİLERİ, TEŞEKKÜRKLERİ VE ÖZELDEN MESAJLARINIZI(ÖZELDEN İYİ GÜNLER YAZMANIZ YETERLİ)
BEKLİYORUM.
BU ŞEKİLDE PAYLAŞIM YAPMAMIN NEDENİ; PAYLAŞIMLARIN TEK KİŞİ İÇİN OLMASINDANDAIR.TEK KİŞİYE ATMAK DAHA FAZLA İZLEYEBİLMESİ İÇİNDİR.
GARANTİLERİ OLMADIĞINDAN,ŞANSINA, UZUN SÜRELİ OLABİLMESİ İÇİNDİR.UMARIM ANLAYIŞ GÖSTERİRSİNİZ.AÇIKTA ÇOKLU PAYLAŞIMDA KİMSENİN İŞİNE YARAMAZ.ÇOK KISA SÜREDE KAPANIR-PATLAR.İLGİ GÖSTEREN HERKESE ŞİMDİDEN TŞK.LER.İYİ SEYİRLER..

Tüm şartları yerine getirdik fakat cevap veren yok.
bende tüm şartları yerine getirdim dönmediler canı sağolsun ustanın
ÇEKİLİŞ YOK- BEKLEMEK YOR- YENİ SİSTEM GEREĞİ HIZLI VE SERİ OLARAK TBEĞENİP TEŞEKKÜR EDEN İLK 3 KİŞİYE ÖZELDEN MESAJ ATARAK
SÜRELİ Canlı TV. ATACAĞIM. HER ZAMANKİ GİBİ GARANTİLERİ OLMADIĞINDAN BELKİ UZUN SÜRELİ İZLENİR DİYE, BU ŞEKİLDE PAYLAŞMAYI UYGUN BULDUM.ÇOKLU HERKESE
AÇIK PAYLAŞIMLARDA ANINDA KAPANIYORLAR.ÇÜNK TEK KİŞİ İÇİN AYARLI OLDUĞUNDAN ÇOK KİŞİ YÜKLENİNCE İZLEMEDE OLMUYOR.
UMARIM UYGULAMAYI BEĞENİR SİNİZ. DÜŞÜNCEM OKİ KİM HIZLI VE ŞANSLI İSE O İZLESİN.ŞANSINIZA.

ŞUNUDA BELİRTMEK İSTERİM BELKİ BAZILARINIZIN HOŞUNA GİTMEYEBİİR,GEREKİRSE LİNK AKTARMALI VEDE ÇOK REKLAMLI LİNK OLARAKTA
PAYLAŞIM YAPABİLİRİM.AMQ, KİMSEYİ REKLAMLARLA OYALAYIP, REKLAMCILARA PARA KANDIRMAMAK AMAÇINDAYIM.BU KONUDADA YORUM YAZABİLİRSİNİZ.
BEĞENİ VE MESAJLARINIZI BEKLİYORUM.

NOT : Bazı arkadaşlar özelden mesaj atmamış.Lütfen mesajınızı atınız.Bir kişi mesaj attı.Canlı TV.sini aldı.
usta2017
ÇEKİLİŞ YOK-KURA YOK. SADECE 1 KİŞİYE 1 YILLIK Canlı TV.
BURADAKİ LİNKE İLK TIKLAYANINDIR.HIZLI OLANA İYİ SEYİRLER.LİNK İLK OKUYANDAN SONRA SİLİNİR.BİR YERE NOT ALIN.GARANTİSİ YOK.
07.01.2019 TARİHLİ TEK KİŞİLİKTİR. UMARIM BAŞKA YERLERDEDE PAYLAŞILMAZ DA BİR SÜRE İZLERSİNİZ.

LİNKİ AÇAN ÖNCE OKUSUN.BİR YERE NOT ALSIN.EMEĞE SAYGISI OLSUN.ALAN ALDIĞINI YAZSIN.BİR TŞK.EDEBİLİR.
ALAN

tşk
usta2017
ÇEKİLİŞ YOK- BEKLEMEK YOR- YENİ SİSTEM GEREĞİ HIZLI VE SERİ OLARAK TBEĞENİP TEŞEKKÜR EDEN İLK 3 KİŞİYE ÖZELDEN MESAJ ATARAK
SÜRELİ Canlı TV. ATACAĞIM. HER ZAMANKİ GİBİ GARANTİLERİ OLMADIĞINDAN BELKİ UZUN SÜRELİ İZLENİR DİYE, BU ŞEKİLDE PAYLAŞMAYI UYGUN BULDUM.ÇOKLU HERKESE
AÇIK PAYLAŞIMLARDA ANINDA KAPANIYORLAR.ÇÜNK TEK KİŞİ İÇİN AYARLI OLDUĞUNDAN ÇOK KİŞİ YÜKLENİNCE İZLEMEDE OLMUYOR.
UMARIM UYGULAMAYI BEĞENİR SİNİZ. DÜŞÜNCEM OKİ KİM HIZLI VE ŞANSLI İSE O İZLESİN.ŞANSINIZA.

ŞUNUDA BELİRTMEK İSTERİM BELKİ BAZILARINIZIN HOŞUNA GİTMEYEBİİR,GEREKİRSE LİNK AKTARMALI VEDE ÇOK REKLAMLI LİNK OLARAKTA
PAYLAŞIM YAPABİLİRİM.AMQ, KİMSEYİ REKLAMLARLA OYALAYIP, REKLAMCILARA PARA KANDIRMAMAK AMAÇINDAYIM.BU KONUDADA YORUM YAZABİLİRSİNİZ.
BEĞENİ VE MESAJLARINIZI BEKLİYORUM.

tesekkurler
MORUK
Link alımış içindeki silinmiş ama konu kapanmamış 4 sayfa olmuş millet halan tıklıyor ilginç bir durum.

Burada ilginçlik yok. Heşey açıkca yazıldığı halde hala tıklayanın olması o kişilerin okumadan iş yapamış olmalarıdır.Önce oku, sonra gereğini yap.
MAALESEF KİŞİLERE ÖZELDEN Canlı TV ATMAM LİMSENİN İLGİSİNİ ÇEKMEDİ . 3 KİŞİ ÖZELDEN MESAJ YAZDI.Canlı TV.LERİ
KENDİLERİNE ATTIM.AÇIK KALDIĞI SÜRECE RAHAT İZLENMESİ İÇİNDİ.MADEM İTİBAR EDİLMEDİ , BENDE BUNDAN SONRA DİREK PAYLAŞIRIM.
O ZAMAN TEK KİŞİLİK YAYINLARI NASIL İZLEYECEKSİNİZ, GÖRELİM.EMEĞE DEĞER VERİLİRSE DEVAMI GELİR.YOKDA NEDEN GELSİNKİ? HERKESE PAYLAŞIRIM, İŞİNE GELEN İZLER. BAŞKA YERLERDEKİ Gİ AÇIKTA PAYLAŞIMLARDA ANINDA PATLAR.ATMALAR, DONMALAR SIKINTI, SIKINTI .NEYSE, MADEM İTİBAR EDİLMEDİ,SAYGI DUYArım.herkese paylaşımİLE AÇIKTAN Canlı TV.PAYLAŞIRIM.KİMSEDE ÖZEL BİR İSTEKTE BULUNMASIN.EENGELLERİM.İYİ HAFTA SONLARI.

İLK OLARAK ; SINIRSIZ TEK KİŞİLİK PORTEKİZ YAYINLARI

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için cevap yazın veya mesajı beğenin.

biz kurallara uyduk bize dönüş bile yapmadın ve özelden paylaşmadın neden atmadığını cevap bile vermedin bu sistem güzel de düzgün uygulansa süper sistem
sinan87
biz kurallara uyduk bize dönüş bile yapmadın ve özelden paylaşmadın neden atmadığını cevap bile vermedin bu sistem güzel de düzgün uygulansa süper sistem

Aynen katılıyorum. Çözemedim ben bu ustayı ne yapmaya çalışıyor. İki defa mesaj gönderdim hala daha mesaj gönderen yok diyor. Senin linkine muhtaç değilim artık elimde bayağı bir link var zaten. Bundan sonra hiç bir paylaşımını dikkate almayacağım
Cevap yazmak için giriş yapın.