çekilişle aldığım Canlı TV hakkında

👤 sinan87 💬 9 cevap 👁 1,410 görüntü
burdan ilk defa çekilişle Canlı TV kazandım 1 yıllık ama Canlı TV 1 hafta da kapandı mert usta ya ulaşamadım konuyla ilgilenecek yöneticiler var mı
sinan87 kardeşim,çekilişle verilen Canlı TV lerin garantisi olmaz,biryılda gidebilirdi bir haftada,özelden yazarsan hangi Canlı TV olduğunu,elimde varsa,yardımcı olmaya çalışırım.
ustalar özelden attım ilgilenirseniz sevinirim ben de Canlı TV kırıyorum ustalar çekiliş den aldığım farklıydı hiç donmuyor kapanmıyordu ö yüzden yardım istedim
"sinan87, post: 137247, member: 7499"
ustalar özelden attım ilgilenirseniz sevinirim ben de Canlı TV kırıyorum ustalar çekiliş den aldığım farklıydı hiç donmuyor kapanmıyordu ö yüzden yardım istedim

attığın sunucu sttream sunucu geçici bir sunucu genelde bu sunuculer yayın çoğaltma acihaz koduında ve dağıtımda kunlanılır bir yayını STREAM ENCODER ile çoğaltıp satıyorlar kaynak yayın asla degıldir..bu şahıslar servercü değillerdir ozellıkle sitelere yayın verirler
önemli değil konu kapatılabilir sağol ilgilenler için
"sinan87, post: 137256, member: 7499"
önemli değil konu kapatılabilir sağol ilgilenler için

güle güle izleyin saygılar bayram hedıyesı oldu size :)
konu su an mert usta gelip ilgilenmiş konu çözülmüştür tüm ilgilenen ustalara teşekkür ediyorum iyi ki byle forum siteleri var sağolun ustalar
Çekilişle kazanılan Canlı TVlerin garantisi olmaz lakin sitemizin Canlı TV sunucusuinden yapılacak çekilişte garanti vardır. Yardımcı olan ustalara tesekkur ederiz
Cevap yazmak için giriş yapın.