UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Cep Telefonunuz Ile Uydu Yön Bulucu (Satfınder)

👤 Misafir 💬 13 cevap 👁 1,802 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

usta dreambox800 ile nasıl bağlantı kuracak.
Bluetooth bağlantı istiyor. dm800 de bluetooth yok.
saygılar.
kardeşim sadece dreambox800 için yapılmış program değilki uydu çanağı uydu isimleri bulabilirsin bu programla tarif ettiklerimi yaparsan çözersin çanaktan bahsettim uydu cihazı değil saygılar
Üstad bildiğim kadarıyla bunun ek bir cihazı var telefona yüklenen program o cihaza bluetooth ile bağlanıp çalışıyor.
hhbas55
Üstad bildiğim kadarıyla bunun ek bir cihazı var telefona yüklenen yazılım o cihaza bluetooth ile bağlanıp çalışıyor.

evet kardeşim bencede var ben program içeriğini fazla araştırmadım yön harici elimde öyle bir cihaz olsaydı mutlaka araştırırdım ;)
tigerking
eline sağlık 🔒 Link gizli — giriş yapın usta

rica gardaşım ;)
test7
usta yönü bende yanlış gösterdi :)

telefonun önce konumu açık olsun bağlandıktan sonra konuma programı aç sonuçta uydudan bulduğu için yön şaşırmaz bence ;) gardaşım
levent
telefonun önce konumu açık olsun bağlandıktan sonra konuma yazılımı aç sonuçta uydudan bulduğu için yön şaşırmaz bence ;) gardaşım

Eyvallah usta öyle deniyim bi yararlı bir program ama eline sağlık :)
test7
Eyvallah usta öyle deniyim bi yararlı bir yazılım ama eline sağlık :)

sizler için elimizden geldiği kadar doğru olanları paylaşmaya devam edeceğiz biz bir aileyiz bunu unutmamak gerek gardaşım saygılar
levent
sizler için elimizden geldiği kadar doğru olanları paylaşmaya devam edeceğiz biz bir aileyiz bunu unutmamak gerek gardaşım saygılar

Eyvallah Kardes
Cevap yazmak için giriş yapın.