Chrome_c. Hack Canlı TV / Video Anlatimli

👤 shumen 💬 18 cevap 👁 2,259 görüntü
Benden size yeni bir Teknik gelsin. Chromecast ile hack Canlı TV nasil bakilir diye.
Kendi cekimim. Videoya bakabilirsiniz

VIDEO

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

VIDEO
kardeş eline sağlıkta hangi programı kullandın kendi prograrmımı
hayir benim Programim degil. aklima geldi ve denedim. donmasiz sunuculere bakiliyor. herkez bu sekilde kolay Canlı TV bakabilir.
S.bayindir
videoyu bulamadım

bende aciliyor. proxy dene. belkimde TR kapali
Paylaşımların gercekten dıkkat cekıcı eline sağlık
Karizma
Paylaşımların gercekten dıkkat cekıcı eline sağlık

sagol karizma kardes. birazdan yabanci paylasma bölümüne bak. bir bomba aciklicam.
shumen
Benden size yeni bir Teknik gelsin. Chromecast ile hack Canlı TV nasil bakilir diye.
Kendi cekimim. Videoya bakabilirsiniz

VIDEO

* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

VIDEO

sağolasın bunu ben daha evel görmüştüm hdmı den giriş li olanlardan vardı bağlantı sıkıntısı yaşanıyordu demekki geliştirmişler
hic bir hata vermiyor. süper calisiyor. chromecast sadece 30tl . ve en iyi hardware
shumen
hic bir hata vermiyor. süper calisiyor. chromecast sadece 30tl . ve en iyi hardware

bilgin için teşekkürler sağolasın
güzel paylasim bende aynisini chrom cast le degil ,ayni sistemi direk Cep Telefonundan uydu ciahzima yoluyor ve ekrandan izliyorum
Tolga
güzel paylasim bende aynisini chrom cast le degil ,ayni sistemi direk Cep Telefonundan uydu ciahzima yoluyor ve ekrandan izliyorum

biraz açıklama yaparmısın kardeşim uydu cihazın markası ve cep telefonuna yüklediğin bir yazılım ismi varmı
levent
biraz açıklama yaparmısın kardeşim uydu cihazın markası ve cep telefonuna yüklediğin bir yazılım ismi varmı

Levent kardes cok basit aslinda hersey Telefona ve Uydu Cihazina bakiyor.Benim Uydu Cihazim Dreambox oldugu icin hersey nerde hangi görüntü varsa Cep Telefonunda veya izledigim bir Stream varsa cep Telefonundan istedigim anda saniyesinde Cihaza gönderiyorum ve Shumen Arkadasin Videosunda izledigin gibi hemen aninda aciliyor TV Ekraninda,ve cokta menunum ? senin Uydu cihazin Dreamboxa yardimci olabilirim kardes sorun degil !
Aslinda özel bir yer acmaliyiz forumda. Chromecast ile Firetv stick Hacks. Iyi bir fikir bence
Tolga
Levent kardes cok basit aslinda hersey Telefona ve Uydu Cihazina bakiyor.Benim Uydu Cihazim Dreambox oldugu icin hersey nerde hangi görüntü varsa Cep Telefonunda veya izledigim bir Stream varsa cep Telefonundan istedigim anda saniyesinde Cihaza gönderiyorum ve Shumen Arkadasin Videosunda izledigin gibi hemen aninda aciliyor TV Ekraninda,ve cokta menunum ? senin Uydu cihazin Dreamboxa yardimci olabilir kardes sorun degil !

bende neta hd 340 var zannedersem olmaz olsaydı kesin ben şimdiye kadar uğraşırdım ;) bilgin için tşk
shumen
Aslinda özel bir yer acmaliyiz forumda. Chromecast ile Firetv stick Hacks. Iyi bir fikir bence

aslında olabilir uydu ve tv cihazları ile ilgili bilgi bankası gibi mesela
Cevap yazmak için giriş yapın.