Selam arkadaşlar sizlerde takip ettiginiz gibi forumda yerli yabancı bir cok sunucu
ve dns paylaşımları mevcut.bir cok arkadaşımız sunuculeri user pass ile birlikte
veriyor. ben kendimce bi karar aldım bundan sonra user pass,lı sunucu vermiyecem
nedeni şu.. verilen sunucue herkez bir anda yüklendigi icin malesef kimse izleyemedigi
gibi cabucak patlıyor.. sahibide tabi yeni user pass alıyor.ee tabi sunucu sahibide
kodlar patladıkca daha zor kodlara yönelip tetbirleri artırıyor haliyle..yanii kendi
kendimizi ele veriyoz..bu forum ilk kuruldugu andan buyana cok yol aldı bir cok arkadaşımız
farklı konular ile bizleri bilgilendirim bilgi hanemizi attırdı bir cok arkadaşımız dns
ve sunucu kırmayı bu forum sayesinde ögrenmiş oldu..vlc..bruter..sentyr gibi programlar ile..
ama can alıcı nokta.. iyi bir combo listesine sahip olmak gerek.. combo olmadan bu
programlar bi işe yaramıyor bildiginiz gibi..ben sizlere farklı tarzlarda bu konu üstünden
kendi yaptıgım comboları belli aralıklarla vericem sizlerde farklı sunucu ve dns lerde
aramalar yapabilirsiniz..daha önce ayrı ayrı konular üzerinden bir cok combo verdim ama farkına
vardımki bu şekilde konuların icinde kaybolup gidiyor.. bundan sonra sadece bu konunun icinde
degişik combolar bulacaksınız..
şansınız bol olsun.. combo benden bulmak sizden
28.09.2015>varan>1