Çok acil

👤 Karizma 💬 54 cevap 👁 4,094 görüntü
BEyler konuyu gören begensin lütfen
Beyler bu oda/ bölüm vip ve yonetime aittir bu bölümü uyeler ve gold uyeler göremez. şikayet ıstek sorun hersey burdan paylaşalım yardım destek
karizmada begeni kasiyor ha :P konuyu goren begensin :D
Arkdaşalar bursaı bızlere özel. Emın olun sıtede yonetım bolumu yok. Sizleri kendımızden ayrı tutmuyoruz buna canı gonulden ınanın
üstat ben kendi adıma sizlerle olmaktan ve sizleri tanımaktan dolayı mutlu ve huzurluyum
Allah bu birlikteligi bozmasın neşe keyif veren bi forum olmaktan bizleri uzaklaştırmasın..
"Jack, post: 19053, member: 2"
karizmada begeni kasiyor ha :p konuyu goren begensin :D

Valla yapacak birşey yok Genel Kurmay Başkanı emretti bizde yerine getirdik :D :D
hemen ilk isteğimi ileteyim o zaman usta artık foruma faydalı programlar bölümü açmanın zamanı gelmedi mi ??
"ycanerler, post: 19071, member: 6"
hemen ilk isteğimi ileteyim o zaman usta artık foruma faydalı programlar bölümü açmanın zamanı gelmedi mi ??

Haftasonu acarız ustad
"Karizma, post: 19074, member: 1"
Haftasonu acarız ustad

Hayırlısı olsun usta yalnız bana üstad demesen sevinirim daha çıraklık aşamasındayız üstadlık uzak bize ;)
merhaba arkadaşlar.... cepten sınırsız internete girmek isteyen benle iletişime geçsin... kendim turkcell kullanıyorum fakat avea ve video arşiviafondan da degişik bir yöntemle nasıl yapıldıgını biliyorum o yüzden cepten sınırsız nete girmek isteyen bana ulaşabilir saygılar....
Cevap yazmak için giriş yapın.