Arkadaşlar 2015 yılından bu güne uydux.org da üyeyim asla ve asla burda verilen emeklere saygısızlık yapmadım burda tüm yönetim ve usta olan arkadaşlarımız hep bizler için bildiklerini sizlerle açıkça paylaştılar sizlerden ricam arkadaşlar burda verilen bilgileri başka forumlarda paylaşmıyalım ben kendimden biliyorum günlerce combolarla uğraşıyorum ama günlerce verilen emek 1 dakika emek hırsızlığı yapıldımı bu işin anlamı kalmıyor sizler benim için değerlisiniz saygılar cümletten.
+1
el birligiyle ile bunlari forumdan atagicagiz ;)
bende olsam ustam eğer hainlik yapıyorsam düşünmeden atın beni
levent gardesim yazdiklarina aynen katiliyorum forumun kiymetini bilelim arkadaslar burada verilen burda kalsin selamlar
haso26
levent gardesim yazdiklarina aynen katiliyorum forumun kiymetini bilelim arkadaslar burada verilen burda kalsin selamlar
kendini usta gibi görmek değilde bizimle yada ustalarımızla birşeyleri paylaşıp hepberaber öğrensek bence başkasının emeği ile kendi reklamını yapmak saçmalık selamlar gardaşım
Katiliyorum kardesim emek hirsizligina hayir diyorum yalancinin mumu yastiya kadar yanar elbet yakalanacaktir. Ben bu forma yeni uye oldum cok hosuma gidiyor burda zaman gercirmek birsey paylasmak birseyler almak oyuzden gold uye oldum ve uyeligimide uzattim umarim benim paylastiklarimdan da memnundurlar arkadaslar. Iyi forumlar herkese
koyluoglu
Katiliyorum kardesim emek hirsizligina hayir diyorum yalancinin mumu yastiya kadar yanar elbet yakalanacaktir. Ben bu forma yeni uye oldum cok hosuma gidiyor burda zaman gercirmek birsey paylasmak birseyler almak oyuzden gold uye oldum ve uyeligimide uzattim umarim benim paylastiklarimdan da memnundurlar arkadaslar. Iyi forumlar herkese
sağol gardaşım
o tip emek hirsizi tasiyanlara se.... e ben kendi usulum cezasini kesmeyi biliyorum
tasidi sitesine veda edsinler ilk heleki benim emegimse calinan acimam
yanlis cami duvarinda olduklarini unutmasinlar
cyber2000
o tip emek hirsizi tasiyanlara se.... e ben kendi usulum cezasini kesmeyi biliyorum
tasidi sitesine veda edsinler ilk heleki benim emegimse calinan acimam
yanlis cami duvarinda olduklarini unutmasinlar