Çoklu Sunucu Tarama Yazılımı Up Özel Çok Sağlam / /
👤 Cali.76💬 14 cevap👁 743 görüntü
Program Adı : sunucu Taram v2.1
Özelliker : Çoklu Taramadır!! -- Combo Yükleden Combo yükliyoruz --- Tarama Sayısı 10 yapabiliriz ban yok!! -- Sesli uyar vardır hesap düştüğünde sesli uyarı verir!! -- Comboyu girdikten sonra 🔒 Link gizli — giriş yapın böyle bri adres girebilirsiniz sonunda ''/'' bu olmasın ama taramaz çünkü!! Ve son olarak büyük combo girmeyiniz kasar!!
Program Linki: 🔒 Link gizli — giriş yapın
Program İçi Resim:
Ve Virüs Total :)
Bol bol ve bolbol kırmalar :) İyi forumlar ve İyi Günler :)
Bu linktende indirebilirsiniz. 🔒 Link gizli — giriş yapın
BAŞKA BİR DNS sunucu KIRMA PROĞRAMI. VİDEOSUNDAN BAKABİLİRSİNİZ. Canlı TV_sunucu_Scanner_v.2.rar dosyasını indir
🔒 Link gizli — giriş yapın
1. program win 7 64 bit te çalışmadı.
Adam comboyla yapıyor şöyle bize combo verecek kimse varmı ya
ellami
1. yazılım win 7 64 bit te çalışmadı.
dosya .co da 2. mesajdan indir ilki hatalı sanırım... Bu arada ustalarım ellerinize sağlık..
1. yazılımınher iki linki de sıkıntılı sanırım. 1. link uygulama hatası veriyor,2. link ise mediageti pciye kuruyor sonra dosya bulunamadı diyor. Bende böyle sıkıntı var. 2. yazılımda bir sıkıntı yok, ustanın eline sağlık
benim pc bunu indirme dedi.:mad:
Arkadaşlar benim paylaştığımda ne gibi sıkıntılar var ? 1-Yazılım linki duruyor ve çalışıyor 2-Bilgisayarım Win10 ve programı açabiliyorum 3-Ne virüs var ne bir şey virüs totalden baktım ve windowsun kendi defender security'den taradım yine bir şey yok :) Sorularınızı şimdi daha detaylı alabilirim iyi günler :)
🔒 Link gizli — giriş yapın Dostum programa sağ tıkla özelliklere gir ve uygunluk sekmesini aç onu ilk başta windows 8 yap eğer varsa yoksa da farklı seçenekleri seç öyle çalıştırmaya çalış ve beni bilgilendir lütfen :)
🔒 Link gizli — giriş yapın Dostum combolist bölümünden çeşitli combolar bulabilirsin :)
Cali.76
🔒 Link gizli — giriş yapın Dostum combolist bölümünden çeşitli combolar bulabilirsin :)
Teşekkür ederim bir çoğunu indirdim... Şöyle combo hiç varmı türkisim: 10112017 gibi ÖR: habib:12032015, habib:10012016 buna benzer varmı acaba
sanmıyorum ama bi bak yinede
Cali.76
🔒 Link gizli — giriş yapın Dostum programa sağ tıkla özelliklere gir ve uygunluk sekmesini aç onu ilk başta windows 8 yap eğer varsa yoksa da farklı seçenekleri seç öyle çalıştırmaya çalış ve beni bilgilendir lütfen :)
uyumlulukta hepsini denedim sonuç yine aynı.
Cali.76
yazılım Adı : sunucu Taram v2.1
Özelliker : Çoklu Taramadır!! -- Combo Yükleden Combo yükliyoruz --- Tarama Sayısı 10 yapabiliriz ban yok!! -- Sesli uyar vardır hesap düştüğünde sesli uyarı verir!! -- Comboyu girdikten sonra 🔒 Link gizli — giriş yapın böyle bri adres girebilirsiniz sonunda ''/'' bu olmasın ama taramaz çünkü!! Ve son olarak büyük combo girmeyiniz kasar!!
yazılım Linki: 🔒 Link gizli — giriş yapın
yazılım İçi Resim:
Ve Virüs Total :)
Bol bol ve bolbol kırmalar :) İyi forumlar ve İyi Günler :)