UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Combo Yabancı Captureli

👤 tigerking 💬 11 cevap 👁 1,332 görüntü
kolay gelsin

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

tigerking
combo hit düşüren bir combo

Comboyla capture arasında bağlantı kuramadım arkadaşım sen sanırım combo paylaştın ama sentry de captureden (üyelik bitişi) den bahsediyosun bu konularda yenisin sanırım
Fenomen ustaya katiliyorum combo isim sifre dedigimiz olaydir
capturede o siteye giris guvenligini iceren özellik misal guvenlik kodu surekli degiskendir
yazi rakam veya resim ile olanina denir galiba bi yerden alirken bunu oyle yaziyordu
capture guvenlik acihaz koduli kod olayidir.
Albatros
Fenomen ustaya katiliyorum combo isim sifre dedigimiz olaydir
capturede o siteye giris guvenligini iceren özellik misal guvenlik kodu surekli degiskendir
yazi rakam veya resim ile olanina denir galiba bi yerden alirken bunu oyle yaziyordu
capture guvenlik acihaz koduli kod olayidir.

Abi insanların bişeyler yapması güzelde ne yaptıkları konusunda fikir sahibi olmadan hareket etmeleri tuhaf :)
ustalar hit düşmesi için combo çok önemlidir bunu örneğini bakın bu siteye beni belki anlayacaksınız 🔒 Link gizli — giriş yapın
benim paylaştığım comboya bak 🔒 Link gizli — giriş yapın usta sen çok ii biliyosun ya
tigerking
ustalar hit düşmesi için combo çok önemlidir bunu örneğini bakın bu siteye beni belki anlayacaksınız 🔒 Link gizli — giriş yapın

tiger paylasimlarin devamina bekleriz gardas, fikir sahibi olalim olmayalim, cap cupa cupa olmayalim, gerisi geliyor zaten....
eyvallah 🔒 Link gizli — giriş yapın abim gerisi devam durmak yok abi
tigerking
benim paylaştığım comboya bak 🔒 Link gizli — giriş yapın usta sen çok ii biliyosun ya

Kardeşim ben çok iyi bildiğimi idda etmedim.Ama senin elmayla armudu karıştırdığından çok eminim. Burda combo paylaşıyosun captureden bahsediyosun.Birine ithamda bulunurken yaptığın işi öğren bil ondan sonra tenkit et bence kaldıki sana kötü bir şey demedim
Cevap yazmak için giriş yapın.