UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Combosuz ve Configsiz Sunucu Kırmak Mümkünmüdür

👤 cihat60 💬 6 cevap 👁 1,318 görüntü
Arkadaşlar bir forumda Combosuz ve configsiz sunucu kırıldığı hakkında bilgi gördüm.Bu mümkünmüdür acaba.Eğer mümkünse nasıl olabilir.Bu konuda uzman olan arkadaşlar yardımcı olurmu...
Şu şekilde çözülebilir bir sunucuin acığını veya yazlımın acığını bularak olabilir buda çok zordur. Bulsa bile her sunucude çalışmaz . sunucu yönetimi girişi yapar ki onuda yıne config veya combo yardımıyla yapar o şekilde olur . En mantıklısı sistemin acıgını biliyor olmasıdır oda eski versiyonlarda yapabilir . Şuanki yeni versiyonlarda bir çok açık kapatılmıştır. Kısacası bence Hayal Ürünüdür. :)
Arkadaşlar ben gördüğümü yazdım.Bunu iddia edende sitenin adminlerinden..Uydurmuş olabilirmiki..

cihat60
Arkadaşlar ben gördüğümü yazdım.Bunu iddia edende sitenin adminlerinden..Uydurmuş olabilirmiki..

Az cok bir fikir sahıbı olmussunur bu konularda sence böyle bişey olması mantıklımı ? Doğruysa İspat isteyin gerek resim gerek video .. Eğer ıspat yoksa edemiyorsa adminlğinide alsın yönteminide alsın cebinde saklasın :) uydurma haberler bunlar rant peşindeler..
Karizma
Az cok bir fikir sahıbı olmussunur bu konularda sence böyle bişey olması mantıklımı ? Doğruysa İspat isteyin gerek resim gerek video .. Eğer ıspat yoksa edemiyorsa adminlğinide alsın yönteminide alsın cebinde saklasın :) uydurma haberler bunlar rant peşindeler..

Doğrusu ben şöyle olabilir diye düşündüm...
Mesela nasılki bir bir uydu cihazından Cccam server bilgileri çekiliyorsa bundada böyle bir kod ile olabilir gibi geldi.Tabiki bu konularda uzman sizsiniz daha iyisini bilirsiniz..
cihat60
Doğrusu ben şöyle olabilir diye düşündüm...
Mesela nasılki bir bir uydu cihazından Cccam server bilgileri çekiliyorsa bundada böyle bir kod ile olabilir gibi geldi.Tabiki bu konularda uzman sizsiniz daha iyisini bilirsiniz..

Estağfurullah.. Söylediğim gibi sistemin bir açığını bulmuştur o şekılde admın girişinden görebilir ama bu her sunucude iş yapmaz. Eski sürüm veya ücretsiz barındırmalarda örnegin fos sunuculerde . Başka türlü olmaz buda web hack girer web hack işlemini 10 yaşındaki kücük kardeşlerimiz bile yapabiliyor gerisini siz düşünün :)

Bilgi Paylaştıkca Güzeldir Bencil olmak basit insanların yaşama tarzıdır .
Cevap yazmak için giriş yapın.