Config 06.08.2015

👤 Fenomen 💬 19 cevap 👁 2,074 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Uygar 24 saat olmadı inan demek ki Canlı TV ile alakalı sitelerdeler onun için en yerli sunucu paylaşmamak en güzeli
bence özellikle bizim sitemiz en başta yer alıyor ilk başta burayı takip ediyorlar
Yapsınlar bakalım bizde önlemimizi alırız sıkıntı yok ..:)
usta paylaşımın için teşekkürler. paylaşımların devamı dileğiyle.
Usta yerden goge kadar haklisin gecen bende paylastim 1 dk icinde faceye dustu 10 dk sonrada konu kapandi yeni calisma uzerindeyiz bundan sonra sunucu bulmak cok olacak
🔒 Link gizli — giriş yapın kardeşim ben 2 haftadır mesajları editliyorum nedenide işte bu olay,kıran arkadaşlar burda şifreleriyle beraber paylaşım yapıyorlar,yarım saat sonra bir bakıyorsun facede aynı paylaşım,forumumuz şuanda kırma olayında bir numara haliyle herkesin gözü üzerimizde,sunuculeri isimleriyle vede tek tek paylaşmıyalım,paylaşımları daha çok güvendiğimiz arkadaşlara vede özelden yapalım,sezon acılınca izleyebileceğimiz yayın kalmayacak bu gidişle,bundan sonra açık paylaşım yapanları forum kuralları gereği cezalandırmak zorunda kalıcaz.
Haklısın by turan artık öyle yapacam bende bundan sonra daha itinalı davranacam aslında site yönetimi herkesi fişlese bence süper olur atıyorum aramızda güvenilir üyelere güvenilir üye gibi. tabiki benimkisi bir öneri
çok zor kardeşim aynı kişi çok nikle üye oluyor vede maalesef artık tespit etmek çok zor oluyor,insanın içinde olmalı,kötü niyetli olanları tamamen engelliyemiyorsun.
Usta teşekürler fakat launching bot hatası veriyor tararkene yanlış yaptığımız bişeymi var
fenomen
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

çok saol hocam sözünün eri adamsın
Cevap yazmak için giriş yapın.