UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Degişen DNS Sunucu İsimleri

👤 cılgın 💬 17029 cevap 👁 2,633,271 görüntü
burada paylasilan degisen sunucu adresleri burada kalsa sorun yok malesef bazi tasiyicilar baska yerlerde paylastiklari icin
sunuculer onlem aliyor
🔒 Link gizli — giriş yapın selam ustalar bu urlun yeni adresini bilen varmi acaba
simddiden tesekkürler
bundan sonra bulduğum dns leri özelden paylaşıcam kendini bilmez paylaştı sunucu yine dns değiştirmiş hem köylüoğlunun işine yaramıştı hem benim bundan sonra sadece özelden paylaşıcam
yaralı

🔒 Link gizli — giriş yapın
bunu yeni adresini bilen varsa yardımcı olurmu

Müsait zamanda yaz özelden veriyim yeni adresini
yaralı

bunu yeni adresini bilen varsa yardımcı olurmu

yeni adresini bilen özelden yazabilirmi bendeki cihaz kodu lar açmıyor. Teşekkürler.
burakcrleone

kaliteex.com:8000
bu sunucu değişti mi

sunucu aktif
arkadaşlar bu sunucue ulaşamıyorum adresi değişti mi?
fiber-maximumCanlı TV.biz:8080
yeni adresi varsa özelden atarsanız sevinirim.
Teşekkürler
pentagon24

arkadaşlar bu sunucue ulaşamıyorum adresi değişti mi?
fiber-maximumCanlı TV.biz:8080
yeni adresi varsa özelden atarsanız sevinirim.
Teşekkürler

ortalik yerde adres verildiginden bu sunucu surekli adres degistirir
serkan06

ortalik yerde adres verildiginden bu sunucu surekli adres degistirir

eyvallah
slm arkadaslar kolaty geşsin bu adresın yenı adresı sizde varmı acaba simdiden tesekurler 🔒 Link gizli — giriş yapın
slm arkadaslar kolaty geşsin bu adresın yenı adresı sizde varmı acaba simdiden tesekurler //🔒 Link gizli — giriş yapın
S.A Arkadaşlar rica etsem mümkünse bu sunucuin yeni DNS adresini özelden gönderirmisiniz..Teşekkürler.

🔒 Link gizli — giriş yapın bu sunucuin çoklu bir linki var aktif 250 kullanıcılı 20 - 25 tanesi kullanıyor görünmekte ama ne vlc nede başka yerde açılmıyor. sonuna oynatma listesi&output=ts
yaptım ama yine olmadı. Korumalı mı oluyor bu bağlantıları. Pm den de bir yolu varsa izlemenin paylaşırmısınız. Ben paylaşırım :)
S510

🔒 Link gizli — giriş yapın bu sunucuin çoklu bir linki var aktif 250 kullanıcılı 20 - 25 tanesi kullanıyor görünmekte ama ne vlc nede başka yerde açılmıyor. sonuna oynatma listesi&output=ts
yaptım ama yine olmadı. Korumalı mı oluyor bu bağlantıları. Pm den de bir yolu varsa izlemenin paylaşırmısınız. Ben paylaşırım :)

sunucu .cihaz cihaz kodu eslesmesine gecmistir.uygun cihaz kodu cihaz olmasi lazim seyretmen icin. :)
kasımpasalı1453

S.A Arkadaşlar rica etsem mümkünse bu sunucuin yeni DNS adresini özelden gönderirmisiniz..Teşekkürler.

su an calisma var sunucude bir kac gundur.taramaya kapali adres degisikligi olabilir. :)
serkan06

sunucu .cihaz cihaz kodu eslesmesine gecmistir.uygun cihaz kodu cihaz olmasi lazim seyretmen icin. :)

cihaz kimliğiLİ BİR ŞİFRE DEĞİL BU ÜSTAD. MUHTEMELEN BİRİ İLE TAKAS YAPMIŞ ONA AİT PASS
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.