sunucu patlaması 50 60 tane var

👤 uzman 💬 161 cevap 👁 13,640 görüntü
adreslerin sonuna /c/ veya /portal_portal/ yada /client_area/ da yazabilirsiniz
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Cok kısa ve oz bu panalleri nasıl ope biliriz buruder yeterlimi yoksa baska bir seymi??? Lutfen bilen cevaplasın
"mario, post: 2712, member: 37"
Cok kısa ve oz bu panalleri nasıl ope biliriz buruder yeterlimi yoksa baska bir seymi??? Lutfen bilen cevaplasın

bunlara once config bulmak gerek sonrada sentry mba programı ile taratmak lazım
"mario, post: 2712, member: 37"

"brother79, post: 2714, member: 20"
bunlara once config bulmak gerek sonrada sentry mba programı ile taratmak lazım

"refsa, post: 2621, member: 236"
şifre ne yascas...

🔒 Link gizli — giriş yapın anlattığım yöntemi hemen hemen hepsine uygulayabilirsiniz tek sorun yöntemin biraz uzun sürmesi ama en garantili yöntemdir
Valla hocam anladımsa arap olayım nasıl oldugunu cam bile kırmak sadece 2dk alıyor ben en iyisi dns olayına bakayım sanırım ilriki safa bizim icin bu sunucu isi
"uzman, post: 2716, member: 510"
🔒 Link gizli — giriş yapın anlattığım yöntemi hemen hemen hepsine uygulayabilirsiniz tek sorun yöntemin biraz uzun sürmesi ama en garantili yöntemdir

açıklamalarınız için çok teşekkürler uzman usta.
sunucu kırma işini sanırım ben de yapabileceğim ama combolar yetersiz.
ayrıca bazı sunuculerde tarama çok yavaş oluyor.
bir de sunuculerin hangi ülke kanallarına ait olduğu bilinebilirse tarama yapılacak combo secimi de kolay olur diyorum.
uzman usta yukarıda verdiğiniz listede port no olmayanlar var.bu tip sunuculerde port olarak 80 mi yazacağız.
emeğine sağlık kardeşim,böyle paylaşımları hiçbir yerde göremezsiniz arkadaşlar,lütfen olur olmadık yerlerde paylaşmayınız,Uzman,kardeşimizin emeğine yazık olmasın.
"uzman, post: 2601, member: 510"

adreslerin sonuna /c/ veya /portal_portal/ yada /client_area/ da yazabilirsiniz

Teşekkürler
Cevap yazmak için giriş yapın.