UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Değişen DNS Sunucu İsimleri ( Güncel ) 2

👤 Karizma 💬 7413 cevap 👁 905,679 görüntü
emreuu

vercase.xyz:8080
yenisi mevcut mu?

Bunun üstüne bir basin 🔒 Link gizli — giriş yapın
Celik.48

Of olmus hepsi

Bunun üstüne bir basin 🔒 Link gizli — giriş yapın
Celik.48

Hani bir ara Canlı TV satiyordunuz ya hala devam ediyormu.ben zirve Canlı TV var ondan satinalmak istoyorum.veya kimin sattigini biliyorsaniz .
🔒 Link gizli — giriş yapın bu

safinaz

Derman ustaya özelden yaz, bildiğim kadarı ile hala satıyor.

Arkadaşlar ; Forum sitemizin sattığı sunucu varken , başka kişilerin sattığı sunuculeri bu forumda paylaşmanız doğru bir davranış değil .
polat

Arkadaşlar ; Forum sitemizin sattığı sunucu varken , başka kişilerin sattığı sunuculeri bu forumda paylaşmanız doğru bir davranış değil .

Polat bey sitenin sattigi sunuculer hangileri.
Eger bilirsek paylasim yapmayalim diye soruyorum
King44

Polat bey sitenin sattigi sunuculer hangileri.
Eger bilirsek paylasim yapmayalim diye soruyorum

Birçoğunuz biliyordur ; V e r a - t i m s a h sunuculeri forum sitemizin kurucusu Karizma usta satıyor , ona ulaşmak için : 🔒 Link gizli — giriş yapın veya 🔒 Link gizli — giriş yapın mesaj atınız .
polat

Birçoğunuz biliyordur ; V e r a - t i m s a h sunuculeri forum sitemizin kurucusu Karizma usta satıyor , ona ulaşmak için : 🔒 Link gizli — giriş yapın veya 🔒 Link gizli — giriş yapın mesaj atınız .

Tamamdir tesekkürler vera sunucuin sahibi ozaman Karizma beymi oluyor?
polat

Polat kardesim ben satin alip izleyecem kirmiyorumm farkindasan.tsk.:)
voltran

🔒 Link gizli — giriş yapın bunun yeni adresi var mı teşekkürler

yok mu bilen
voltran

yok mu bilen

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

benbube

aramamotorunu kullan mevcüt

arama motorun dakiler de çalışmıyor
benbube

sorun sende

sorun bende değil arama motorundakiler de çalışmıyor king ustanın verdiği çalışıyor
voltran

sorun bende değil arama motorundakiler de çalışmıyor king ustanın verdiği çalışıyor

sorun yok hallettik ;)
cabbari_42

🔒 Link gizli — giriş yapın
bunu yanı varmı arkadaşlar

Aktif
Cevap yazmak için giriş yapın.