UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Emek Hırsızlığı

👤 fenerligenc 💬 14 cevap 👁 2,085 görüntü
Bu forumda paylaştığım configleri X sitesinde birde kendisi yapmış gibi paylaşım yapan aramızda ki bir arkadaşımız emek hırsızlığı yapmaktadır.Hiç olmazsa alıntıdır veya şu usta yapmıştır deseydi hiç sorun değildi.Birde hiç üşenmeden hepsini alıp paylaşmış.
Karakter meselesi..
sen config yapmasını biliyormuydun murat inan ilk kez görüyorum config yaptıgını ama her ne şekilde olursa olsun yapılan yanlış
Adam kendi kendine atar yapmis sanki 2. Kisi varmis gibi
bu şahıs kimse tespit edilip forumdan uzaklaştırılması lazım
nerde gördün paylasdigini söyle kim oldugunu ben sana söyleyim.
lazziya
Zaaaaaa XD

lazziya doğru dürüst mesaj yaz. tekrarında ceza alırsın
neymis demek ziya paylasmis :) gercekler ortaya cikdi buyrun burdan yakin..
lazziya
Zaaaaaa XD

lazziya senin olduğunu ben biliyordum.ordaki nickin memati yinede sana kötü söz söylemiycem kardeşim,böyle birşey yapıyorsan
en azından alıntıdır veya x ustaya teşekkurler diyerek paylaşabilirdin,yazdığın cevaba gelincede buda kişilik ve karakter meselesi.
sanırım daha oturmamış,ergen bir arkadaşımız olduğun belli bir daha böyle şeyler yapma tamam mı?güzel kardeşim.
Usta 15 yasinda bi cocuk daha malesef bagzi seyleri halen ogretemedim onun yerine ben ozur dilerim yoneyime dedim zaten ban ladilar keske suresiz banlasalardi
mario
Usta 15 yasinda bi cocuk daha malesef bagzi seyleri halen ogretemedim onun yerine ben ozur dilerim yoneyime dedim zaten ban ladilar keske suresiz banlasalardi

süresiz banlandı usta
Cevap yazmak için giriş yapın.