UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Değişik bir Sunucu Belki İşinize Yarar

👤 Misafir 💬 39 cevap 👁 3,897 görüntü
cihat60
Yapıştırın linki VLC ye izleyin arkadaşlar...Fakat kanallar hepsi yabancı
vlcsnap-2018-03-24-18h02m45s302.png

vlc de çalışmıyorki nasıl açacaklar vlc de sen ip farkılı belki o yüzden açıyorsun.
ersin28bursa
tşk

ersin forum kurallarına göre tşk yazman aykırı bilgine
cihat60
nasıl çalışmıyor..resmi koydum

nerde yaşıyorsun kardeş yazarmısın yurt dışımı kimse açamadı bir sen açtın
habib_723
Arkadaşlar merhaba esas link bu ve iniyor android cihazda da çalışıyor. ancak pc de ne aptıysam çalıştıramadım. Adam başka bir yerden sanırım stream ediyor..

linki budur

Bu da yukarıdaki oynatma listesisında 1496 nolu yayının stream adresi bunu nasıl çalıştıracaz pc de yardımcı olur musunuz... Adam vlc ile android de çalıştırıyor...

Yukarıda verdiğim iki adreste birbiriyle bağlantıldır.

tesekkürler
habib_723
Arkadaşlar merhaba esas link bu ve iniyor android cihazda da çalışıyor. ancak pc de ne aptıysam çalıştıramadım. Adam başka bir yerden sanırım stream ediyor..

linki budur

Bu da yukarıdaki oynatma listesisında 1496 nolu yayının stream adresi bunu nasıl çalıştıracaz pc de yardımcı olur musunuz... Adam vlc ile android de çalıştırıyor...

Yukarıda verdiğim iki adreste birbiriyle bağlantıldır.

teşekkürler
pc vlc de direk açılıyor 205 kanal var hepsi yabancı.
asur
pc vlc de direk açılıyor 205 kanal var hepsi yabancı.

pc vlc nasıl açtın bende açılmıyor yardımcı olurmusun
tosyaagackakan
pc vlc nasıl açtın bende açılmıyor yardımcı olurmusun

bu linki tarayıcıya yapıştır enterle oynatma listesisı iniyor. pc de vlc yüklüyse zaten direk tıklayınca açılıyor. diğer sunuculerden bir farkı yok. vlc de ağ akışına kopyala gene açılıyor.
Cevap yazmak için giriş yapın.