UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Dikkat Önemli Herkes Okusun

👤 Mythos 💬 8 cevap 👁 1,186 görüntü
Bugün yine bazi forumlarda sahbaz ustanin yazdigi craklanmis oldugu söylenen sunucu hacker programina rastladim.
Arkadaslar sakin bu programlari indirip bilgisayariniza kurmayin. Tüm hesaplarinizin calinmasini istiyorsaniz birsey diyemem tabiki.
Mythos
Bugün yine bazi forumlarda sahbaz ustanin yazdigi craklanmis oldugu söylenen sunucu hacker programina rastladim.
Arkadaslar sakin bu programlari indirip bilgisayariniza kurmayin. Tüm hesaplarinizin calinmasini istiyorsaniz birsey diyemem tabiki.

sagol mythos uyarin icin bende simdi bi forumda gordum daha oncede bu konuyla ilgili konu acmistim cracklanmis sunucu xacker diye tum arkadaslarin indirmemesini bende tavsiye ediyorum
bizler gereken uyarıyı yapıyoruz sonra ben ne yaptım demesin kimse
ustalar ısrarla bu konuda tum uyeleri uyarıyor daha ne yapsınlar
Gold uyelik alarak sunucu hackeri gercek yerinden almanız ısrarla belirtilir.
Uyarı için tşk ler malesef bazı arkadaşlarımız meraklarının kurbanı olup Midyata pirince giderken evdeki bulgurdan da oluyorlar
valla kardesim ben burdan baska hicbir forumda uye degilim hicte uye olmayi dusunmuyorum. Burda yonetici arkdaslar olsun gold uye arkadaslar olsun ellerinden geleni yapiyorlar ve en iyisinide aliyoruz. gercekten ellerine emeklerine saglik...
ben resimli olarak nekadar zararlı olduğunu göstermiştim sozde cracklemişler içine
virüs gömmüşler ama bizden kaçmaz tekrar bende uyarayım içinde trojan var
orginalı kullanmak varken neden onu kullanacaksınız kullanan varsa pcye hemen format atsın
Cevap yazmak için giriş yapın.