dork yapmayı bırakın hazi ne geldi

👤 Misafir 💬 20 cevap 👁 196 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için cevap yazın veya mesajı beğenin.

eline saglık usta on numara paylasım
eyvallah ustam Teşekürler
sagol mert abi guzel paylasim abi dedin gibi chate sagol bu siteler bende coktan vardi genede sagol abi :)
"iMPaCt, post: 123025, member: 4232"
sagol mert abi guzel paylasim abi dedin gibi chate sagol bu siteler bende coktan vardi genede sagol abi :)

sende gizli hazine bizde açıktan verdik kusurabakma kardeşim
"Mert001, post: 123251, member: 6004"
sende gizli hazine bizde açıktan verdik kusurabakma kardeşim

abi bunda gizli olucak sey nedirki hic kulanmadim icin aklima bile gelmedi. Public site herkez alir bunu bide hepsi gecmis seneler birseye yaramaz 2013 ondan pek onem saymadim :) sen bana soyledin icin baktim yoksa bakmazdim
TEŞEKKÜRLER
"iMPaCt, post: 123253, member: 4232"
abi bunda gizli olucak sey nedirki hic kulanmadim icin aklima bile gelmedi. Public site herkez alir bunu bide hepsi gecmis seneler birseye yaramaz 2013 ondan pek onem saymadim :) sen bana soyledin icin baktim yoksa bakmazdim

hepsi günü geçsede neden yaramasın ki sen öyle zanediyorsun biz oradaki mail ve şifrelerle suan kırıyoruz kardeş buna nedemeli

hepsi eski dedigin içinde 2017 -2018 dbler mevcut sen görmedin herhalde gözünden kaçmış.

mesela bir sitenin düm user ve pass ları çalışır vaziyette...

ama tabi biz ugraşıyoruz db temizlemek le doru söylüyorsun damper varken ne gerek var yaz dorku diyorsun birşey diyemem o konuya

önemli olan paylaşmaktı ben de bunu yaptım benim için hazine senin için se birşey ifade etmeye bilir sevk ve renk tartışmam

benim aradıgım account bu kadar kardeşim..
ustad,lar sizin canınız sıkılıyor galiba..enerjinizi farklı konular ile harcayınki forum faydalansın
gereksiz bi tartışmaya girmenin hic bir kimseye faydası olmaz..alinacak gücenecek bi durumda yok
zaten bu konuda..:);)
abi kavga yok abi hepimiz kardesiz abi :)
saol
buda benden olsun
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için konuya cevap yazın.

teşekkürler
Teşekkürler
teşekkürler
Yeni 🔒 Link gizli — giriş yapın
teşekkürler
tesekkürler
teşekkürler