Driver Booster Pro (Aktivasyon)

👤 Semih27 💬 13 cevap 👁 2,268 görüntü
IObit Driver Booster programı, Bilgisayar donanımlarımızın sürücüleri zaman içerisinde eskiyebilmektedir buda performans yada sistem sorunlarına yol açmaktadır. Bu nedenle güncel sürücüleri kullanmak her daim yarar sağlamaktadır. Özellikle oyun oynayan kullanıcıların bu konuda dikkatli olması önerilmektedir.

Özellikler:
1.Sürücü yedekleme
2.Yedekten geri yükleme
3.Geniş driver ağı
4.Türkçe dil
5.Kullanışlı arayüz

Resmi sitesinden free versiyonu indire bilirsiniz: 🔒 Link gizli — giriş yapın

Free versiyondan PRO versiyona geçmek için aşağıda yazılanların yapılması gerekir
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Yapamayanlar olursa buraya veya PM-ye mesaj atarak yardım isteye bilirler

İyi Kullanımlar
Tesekkurler Semih kardesim, hic problemsiz kurdum ve calisiyor.
mete29mete
aktive etmiyo kodlar

Yazılanların aynısını yap internetini kapatıp gir kodları önceden değil program çalışıyor kendim kurdum eklemeden önce ayrıca diğer arkadaşlarda da sorun yok . Kodlar çalışmıyorsa her kesde olurdu sorun tek sende değil .Genel sorunumuz bu işte okumadan etmeden kendi bildiğinizi yapmayın nasıl yapılacağı yazılıdır aynısını uygulayın
cyber2000
eline saglik semih kardes;)

İyi kullanımlar Cyber ustam
Bu
Driver Booster 3 PRO'nun
Direk downlaod adresi yok. Biz free versionunu indirip verilen seriallerle full mu yapacagiz?
PRO versionunun downlad linki yok sadece satin alma linki var.
Blacktron
Bu
Driver Booster 3 PRO'nun
Direk downlaod adresi yok. Biz free versionunu indirip verilen seriallerle full mu yapacagiz?
PRO versionunun downlad linki yok sadece satin alma linki var.

Evet Free versiyondan geçit yapılıyor Premiuma
Yeni versiyon çıkmıştır IObit Driver Booster Pro 3.2.0.696 sitesinden indire bilirsiniz 🔒 Link gizli — giriş yapın programın üzerine kurun silmeden kurulum bittiğinde Give up my gift-e tıklamanız yeter otomatik güncellenecektir eski keyle ve ya yeniden keyleri gire bilirsiniz yukarıda yazılanları tekrar ederek . Kendim denedim çalışıyor 100% Yapamayanlar pm atsın resim kendi Bilgisayarımdan
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Cevap yazmak için giriş yapın.