UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

E2 için En Kolay Userkanal Paketi Listesi Nasıl Hazırlarım

👤 cihat60 💬 3 cevap 👁 931 görüntü
Arkadaşlar elimde resimdeki gibi bir liste var..Ben bunları DreamBox edit ile VU+ soloya buket olarak ekliyorum...fakat bağlantıları çok olduğundan zaman alıyor...Ben bu listeyi daha kolay bir şekilde nasıl userkanal paketi dosyası haline getirebilirim...Birçok Convert proları denedim olmadı.. istediğim bağlantıları girip kanal adını yazıp tek tıkla dosyayı oluşturmak...Üstadlardan yardım bekliyorum....tşk.ler
Adsız.jpg
dreamboxlarda toplu olarak atılabiliyormu bilmiyorum ama
dreambok edit ile kanal listesinin en altındaki Canlı TV listesisine tek tek ekleme eklenebiliyordu.
dreambox 8000 kullanırken bu sekilde yapıyordum sanırım.kolay gelsin
ben vu solo kullanıyorum manuel olarak düzenlediğim listeyi toplu olarak atıp izliyorum.fakat dediğim gibi kanal çok olunca dreambok edit ile bayabi zaman alıyor
cihat60
Arkadaşlar elimde resimdeki gibi bir liste var..Ben bunları DreamBox edit ile VU+ soloya buket olarak ekliyorum...fakat bağlantıları çok olduğundan zaman alıyor...Ben bu listeyi daha kolay bir şekilde nasıl userkanal paketi dosyası haline getirebilirim...Birçok Convert proları denedim olmadı.. istediğim bağlantıları girip kanal adını yazıp tek tıkla dosyayı oluşturmak...Üstadlardan yardım bekliyorum....Teşekkür ederim.ler
Adsız.jpg

Buketlerde hala sıkıntınız varmı tektek atmanıza gerek yok
Cevap yazmak için giriş yapın.