E2 Plugin

👤 brother79 💬 8 cevap 👁 604 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

arkadaşlar enigma2 cihazı olanlar için harika bir yazılım
Kurulum için rar dan çıkan dosyaları Flash XP ile aynı isimli klasörlere kopyalayın CHMOD 755 yapın...

xml dosyasının xxxx yazılı yerlerine stream-pass ve kullanıcı adlarını girin. Enigma restart edildiğinde plugin aktif olacaktır. 500HD- 80hdse ile dahi sorunsuz çalışmaktadır.Yapamayanlar bana dönerlerse yardımcı olurum
skin ve keymap haricinde xml dosyası yok. Plugin çalıştırıldığında boş menü çıkıyor. Yukarıdaki kodların olduğu dosya hangisi.
tşk
Yukarıdaki XML bilgilerini notepad ile boş bir dosyanın içine girip adını da "xc_e2_plugin.xml" yapın ve içeriğini link,username,pasword yazıp etc/enigma2 klasörüne atınız...xcplugin dosyasını da "/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/" klasörüne atınız sistemi resetleyin ve güle güle kullanın.
username:????
Password:????
nerden alacaz usta?
Şunu daha iyi anlatacak kimse yokmu?
User ve password yazın diyorlar. Kardeşim user ve passwordu nerden alacağız????
"DeAkDe, post: 42997, member: 122"
Şunu daha iyi anlatacak kimse yokmu?
User ve password yazın diyorlar. Kardeşim user ve passwordu nerden alacağız????

User-pass sende olması lazım. Bu eklenti sadece E2 cihazlarda iptv oynatmak için benim anladığım. Fakat ayrıntılı anlatım olmayınca pek anlaşılmıyor.
"brother79, post: 42883, member: 20"
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *arkadaşlar enigma2 cihazı olanlar için harika bir yazılım
Kurulum için rar dan çıkan dosyaları Flash XP ile aynı isimli klasörlere kopyalayın CHMOD 755 yapın...

xml dosyasının xxxx yazılı yerlerine stream-pass ve kullanıcı adlarını girin. Enigma restart edildiğinde plugin aktif olacaktır. 500HD- 80hdse ile dahi sorunsuz çalışmaktadır.Yapamayanlar bana dönerlerse yardımcı olurum

Nstream türü bişeymi bu yoksa farklımı. Avantajı nedir. Tam olarak ayrıntılı bir şekilde düzenlersen çalışıp çalışmadığını test edebiliriz. Xml dosyasının içeriğini örnekleyerek gösterirsen daha açıklayıcı olur. Anladığım kadarıyla yapamayan çok.
Bu progra eski simdi oluyormu tesekkürler
Cevap yazmak için giriş yapın.