ELİT ÜYELERE-VAVOO 'DAN LİVE TV. YAYINLARININ M3U LİSTESİ-YENİLENEREK SÜREKLİ PAYLAŞILACAKTIR.

👤 usta2017 💬 42 cevap 👁 758 görüntü
GENELDE YAYIN SÜRESİ 2-6 SAAT ARASIDIR. SÜREKLİ TOKEN DEĞİŞİKLİĞİNE GİDİYORLAR. BİR FAZLA OLARAK TOKEN DEĞİŞİKLİĞİNDEN SONRA YAYINLAR KAPANDIĞINDA, YENİ TOKENLİ M3U TEKRAR TEKRAR PAYLAŞMAYA ÇALIŞACAĞIM. BANA BİRAZ FAZLA İŞ OLACAK, SİZLER İÇİN DEĞER DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
ELİT VEDE GOLD ÜYELİK FARLILIĞI OLMALI, ELİMDEN GELDİĞİNCEDE BU FARKI SİZLERE YANSINMAYAÇALIŞACAĞIM. TEEŞEKKÜRLER.

Not. Bu yayınları pazarlamak isteyen piyasada çok dolandırıcılar vardır. Buralardan aldıklarını sizlere mesaj atarak düşük üçret ile güncelemenizi isteyebilirler.
Aman dikkat edin. Tuzağa düşmeyin. Bu şekilde değişik tlf. noları ile mesaj atanları engelleyin, cevap bile vermeyin.
BEN HATIRLATAYIM. YORUMLARDA KAPANDIKCA YENİ YAYINLARI M3U OLARAK PAYLAŞACAĞIM.İYİ SEYİRLER.

işte az önce proğram ile çektiğim m3u dosyası ;

İNDİR. TOKEN DEĞİŞTİ.KAPANDI.
🔒 Link gizli — giriş yapın

[ATTACH=full]2621[/ATTACH]
MAÇ SONU GÖRÜNTÜSÜ. TRABZON 0 A.ALANYA 2
teşekkürler
Teşekkürler usta
"usta2017, post: 182066, member: 7461"
Bu konu altında kısa bir zaman sonra paylaşacağım. Şuan bende denemedeyim. İlk denememde başarılı oldum. Fakat sizlere balık tutmasını öğretmeye çalışacağım.
Sık sık liste değiştirdiğinden dolayı , her değiştiğinde tekrardan bu listeyide almanızın yöntemlerin açıklamaya çalışacağım. Yazdığım gibi önce bir kaç deneme yapacağım. Proğram kurmakla uğraşmayacaksınız. basitce indirip, yayınların m3u dosyasından izleyeceksiniz.
denemeler sonucu başarılı olursa paaylaşacağım. Şuan için çektiğim VAVoo m3u yayınları Bilgisayarda VLC player ile Mobildede wufyplayer ile deneyiniz.

İNDİR.

Teşekürler da
eline emeğine sağlık teşekkürler
[QUOTE = "weteran2017, post: 182066, członek: 7461"] Podzielę się tym wkrótce. Próbuję. Udało mi się przy pierwszej próbie. Ale spróbuję nauczyć cię łowić ryby.
Ponieważ często zmienia listy, spróbuję wyjaśnić metody uzyskiwania tej listy za każdym razem, gdy się ona zmieni. Najpierw zrobię kilka prób. Nie będziesz zaangażowany w tworzenie programu. Po prostu pobierz i obejrzyj go z pliku m3u.
Jeśli wyniki się powiodą, pojawię się. Transmisje VAVoo m3u, które zabrałem na razie Spróbuj odtwarzacza VCD na komputerze z Mobildede wufyplayer.

plik, który właśnie wziąłem z plikiem m3u;

POBIERZ.

MECZOWY OBRAZ KOŃCA. TRABZON 0 A.ALANYA 2 [/CYOTE]
Thx
[QUOTE = "weteran2017, post: 182066, członek: 7461"] Podzielę się tym wkrótce. Próbuję. Udało mi się przy pierwszej próbie. Ale spróbuję nauczyć cię łowić ryby.
Ponieważ często zmienia listy, spróbuję wyjaśnić metody uzyskiwania tej listy za każdym razem, gdy się ona zmieni. Najpierw zrobię kilka prób. Nie będziesz zaangażowany w tworzenie programu. Po prostu pobierz i obejrzyj go z pliku m3u.
Jeśli wyniki się powiodą, pojawię się. Transmisje VAVoo m3u, które zabrałem na razie Spróbuj odtwarzacza VCD na komputerze z Mobildede wufyplayer.

plik, który właśnie wziąłem z plikiem m3u;

POBIERZ.

MECZOWY OBRAZ KOŃCA. TRABZON 0 A.ALANYA 2 [/CYOTE]
dzieki
Maalesef , düşündüğümü gerçekleştiremediğimden bu konuyu kapattım. Fakat VAVOO yayınlarını paylaşmaya devem ediyorum.
2 ile 6 saat aralığında sık sık token değişikliğine gittiğinden stabilize edilemiyor.
21.02.2019 GÜNÜN VAVOO M3U DOSYASI ; YAYINLAR ÇOKLU İZLEMELİDİR.
YAYINLARI SIKINTISIZ İZLEYEBİLMENİZ İÇİN İNTERNET HIZ SORUNUNUZ OLMAMALI. 10 MBPS. ÜZERİ HIZ OLACAK STABİL İZLEMENİZ İÇİN 16. ÜZERİ..
Tekrar yazıyorum. Özel şifrelemelidir. Bilgisayarda VLC - MOBİL de wufy player ile deneyin. Alternatifleri denemek sizin bileceğinizdir.
1 - İNDİR. TOKEN DEĞİŞTİ.KAPANDI.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Şuanki görüntü - Tarih ve saat..

[ATTACH=full]2628[/ATTACH]
Vavoo yayınlarını vlc ve android den izlemek için site harici link vermekte sakınca yoksa yardımcı olabilirim token sorunu yaşamazsınız
"angelord, post: 182631, member: 12067"
Vavoo yayınlarını vlc ve android den izlemek için site harici link vermekte sakınca yoksa yardımcı olabilirim token sorunu yaşamazsınız

Özelden konuşmaya bakınız.
Vavoo yayınlarını android cihazlarda izlemeniz için ;
Android GSE IPTV de ayarlarda Set User Agent : VAVOO/2.2 şeklinde girmeniz gerekmektedir.
"angelord, post: 182635, member: 12067"
vavoo yayınlarını VLC player ve Android üzerinden izlemek isteyen arkadaşlar tıklayarak indirilen playlist ile sorunsuzca izleyebilirler.

Android GSE IPTV de ayarlarda Set User Agent : VAVOO/2.2 şeklinde girmeniz gerekmektedir.

Androidde deneyenler yorumda paylaşsın. Benim deneme şansım yok.
"usta2017, post: 182066, member: 7461"
Bu konu altında kısa bir zaman sonra paylaşacağım. Şuan bende denemedeyim. İlk denememde başarılı oldum. Fakat stabilize olmuyor.
Sık sık TOKEN değiştirdiğinden dolayı , her değiştiğinde tekrardan bu m3u dosyasınıda sizlere paylaşmaya çalışacağım.
VAVoo m3u yayınları Bilgisayarda VLC player ile Mobildede wufyplayer ile deneyiniz.
Bu yayınların m3u dosyası çekebildiğim sürece (İNŞALLAH UZUN SÜRELİ OLUR) Sizlere paylaşacağım.
Not. Bu yayınları pazarlamak isteyen piyasada çok dolandırıcılar vardır. Buralardan aldıklarını sizlere mesaj atarak düşük üçret ile güncelemenizi isteyebilirler.
Aman dikkat edin. Tuzağa düşmeyin. Bu şekilde değişik tlf. noları ile mesaj atanları engelleyin, cevap bile vermeyin.
BEN HATIRLATAYIM. YORUMLARDA KAPANDIKCA YENİ YAYINLARI M3U OLARAK PAYLAŞACAĞIM.İYİ SEYİRLER.

İNDİR.

"usta2017, post: 182630, member: 7461"
21.02.2019 GÜNÜN VAVOO M3U DOSYASI ; YAYINLAR ÇOKLU İZLEMELİDİR.
YAYINLARI SIKINTISIZ İZLEYEBİLMENİZ İÇİN İNTERNET HIZ SORUNUNUZ OLMAMALI. 10 MBPS. ÜZERİ HIZ OLACAK STABİL İZLEMENİZ İÇİN 16. ÜZERİ..
Tekrar yazıyorum. Özel şifrelemelidir. Bilgisayarda VLC - MOBİL de wufy player ile deneyin. Alternatifleri denemek sizin bileceğinizdir.
1 -

Şuanki görüntü - Tarih ve saat..

[ATTACH=full]2628[/ATTACH]

pc.de vlc ile açılmıyor
Teşekkürler arkadaşlar
teşekkürler
Teşekkür ederim
Eğer açılmıyorsa, token değişikliği oluyordur. Yenisini Paylaşıyorum.İşte.
İNDİR. TOKEN DEĞİŞTİ.KAPANDI.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Cevap yazmak için giriş yapın.