12.7.2018
Sınırsız Türk ve Yabancı ÇOKLU İZLEMELİDİR.
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Görmek için bu mesajı beğenin (👍).
17.7.2018
sınırsız
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
13.11.2018 - İLK AÇAN İZLER. DİĞERLERİNE BOŞ SAYFA ÇIKAR.
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
09.10.2018 ????????????????????????*
02.11.2018 - TEK KİŞİ - TÜRK VE YABANCI
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Görmek için konuya cevap yazın.
Bu çoklu işlemle linke ulaşmanızdan dolayı kusura kalmayın. Bazı paylaşımcılara bunun ne kadar sıkıcı ve amaçsız olduğunu isbattlamak içindir.
Defalarca yazdım. Çoklu işlemli paylaşıma gerek yok.Kural gereği sadece bir beğeni yeterlidir. Diğerleri üyeelere eziyettir. Ben genelde o şekilde paylaşıyordum. Geneldede tek kişilik yayınlarıda tek kişilik link ile paylaşıyordumki, izleyebilirse sıkıntısı olmasın diye.Yani paylaşımların amaçına ulaşması amaçımdır.Bazı elit olsun, gold üyeler olsun, lütfen çoklu işlemli değil tek işlemle bağlantılarıe üyeler ulaşsın. Aksi halde bende dahada zorlaştırmaktan hatta şifre ,ile dahi paylaşabilirim. Takip eden vede ilk tıklayana özelden şifresinide atabilirim. Karar sizlerin.Ben sizlerin paylaşımları ile bundan sonra ilgilenmeyeceğim.
Üyelere saygı ve selamlar.İyi günler.
Evet Çoklu işlemli paylaşımlarda azalma var. Bir tık aşağıdan paylaşacağım. İçimizden açmak isteyenler zorlanmaya başladığından,azalma olmasına seviindim.
Umarım kısa süre sonunda tamamen tek ,işlemlili <<SADECE BEĞENİ >> ile açılacak paylaşımlara,diyelim
1 günlük Süper sunucu Canlı TV. 07.10.2018 saat.10.00 son. İLK AÇANINDIR.
🔒 Link gizli — giriş yapın
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Görmek için cevap yazın veya mesajı beğenin.
iÇİMİZDEKİ O KİŞİLER ÇOKLU İŞLEMLİ PAYLAŞIMLARDAN VAZGEÇMEDİKÇE,PAYLAŞIMLARIM BU ŞEKİLDE OLACAKTIR.
22.10.2018 tek kişi FULL TÜRK Canlı TV.YABNCI
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Görmek için konuya cevap yazın.
DUYURUMDUR.
Elit üyeler ilgi göstermediklerini görmekteyim. Bundan sonra elit üyelere özel paylaşılarıma son veriyorum.
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.
Bu site deneyimi iyileştirmek ve reklam göstermek için çerezler kullanır. Gizlilik