UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

En Işe Yarar Canlı TV Izleme Programı

👤 fatih2007 💬 8 cevap 👁 1,214 görüntü
Öncelikle selamlar saygılar..

Şimdi ben Pc'den Vlc ile Canlı TV bağlantısı açıp izliyorum fakat anlamadığım bir şekilde yayında 3-5 dk içinde kasma - diğer kanala geçme durumunu yaşıyorum. Yinelenme seçeneğini aktif ediyorum ancak o şekilde yarım yamalak izliyorum. internet hızım ile alakalı değil, değişik en az 15 tane Canlı TV sunucusu cracklediğim farklı hesapları ve bağlantıları deniyorum yine aynı sorun. Vpn mi kullanmam gerek yoksa farklı bir program ile mi izlemem gerek görüşlerinizi bekliyorum.
:)
basit hesapsa yani baglanti kopuyor tek sen degilsin o hesapta ondan oluyor cok kisi bakiyor ayni hesapla smart tvde baska tur olur buffer yapar ama baska kanala atlamaz vlc yapar
iMPaCt
basit hesapsa yani baglanti kopuyor tek sen degilsin o hesapta ondan oluyor cok kisi bakiyor ayni hesapla smart tvde baska tur olur buffer yapar ama baska kanala atlamaz vlc yapar

Anlıyorum, basit hesaptan kastın free hesap ya da nette dolaşanlar ise yok öyle değil premium 2018 hatta 2023 e kadar süresi olan hesaplar.
fatih2007
Anlıyorum, basit hesaptan kastın free hesap ya da nette dolaşanlar ise yok öyle değil premium 2018 hatta 2023 e kadar süresi olan hesaplar.

cheryplayer dene ama kesin ayni yapar veya buffer

en garanti olmak istiyorsan bir trail al bir Canlı TV siteden bak farka vlcden
iMPaCt
cheryplayer dene ama kesin ayni yapar veya buffer

Teşekkürler, denerim ama büyük ihtimalle yine de dönüp dolaşıp VLC ile devam edecekmişim gibime geliyor :D
Selam sitemize 🔒 Link gizli — giriş yapın ustamizin yapmış olduğu player ı ücretsiz kullanabilirsiniz. Arama kısmına sunucu box player yazım çıkar. Mobil olduğum için tam link veremedim. 3 veya 5 dk izleyip diğer kanala geçiş yapıyorsa başkası tarafından kullanılıyor olabilir. Genellikle atlama bundan dolayıdır. Bunun çözümü de var . :)
Karizma
Selam sitemize 🔒 Link gizli — giriş yapın ustamizin yapmış olduğu player ı ücretsiz kullanabilirsiniz. Arama kısmına sunucu box player yazım çıkar. Mobil olduğum için tam link veremedim. 3 veya 5 dk izleyip diğer kanala geçiş yapıyorsa başkası tarafından kullanılıyor olabilir. Genellikle atlama bundan dolayıdır. Bunun çözümü de var . :)

Teşekkür ederim hocam, hemen deneyeceğim
iMPaCt
burdan alirsin:

🔒 Link gizli — giriş yapın

Teşekkür ederim
Saygılar
Cevap yazmak için giriş yapın.