UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

En İyi Sunucu

👤 myspeed 💬 16 cevap 👁 1,496 görüntü
Arkadaşlar merhaba.
Forumda yüzlerce sunucu paylaşıldı. Emeği geçen herkese teşekkürler. Forumda böyle spesifik bir konunun bulunmayışının ve benim gibi acemiler sunucu şifresi kırmaya çalışırken ıvır zıvır sunuculerle zaman kaybediyor oluşunun önüne geçebilmek için, katılmak isteyenlere bu konuyu (Anket)'i açmış bulunmaktayım. En azından hedefimiz doğru ve paylaşımlarımız daha kaliteli olur. Ayrıca faydalı olacağı kanaatindeyim. Özellikle tecrübeli arkadaşların bilgi paylaşımını tüm diğer acemiler adına ustalardan rica ediyorum.
Tabi en önemli kriter sorunsuz izleyebilme.

Anket Sorusu;
Size göre en iyi sunucu hangisi. 1.ci sıraya hangi sunucui koyarsınız?
Konuyu açtık madem ilk cevap ta benden olsun.
Sadece 15 günlük tecrübeme göre, düzgün izleyebilme ve kanal zenginliği açısından
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

eğer ilgilenilirse bizim gibi yeni öğrenciler için çok faydalı olur bu konu
best1 dediğine katılıyorum ama tercih meselesi. Bazıları paylaşmak istemeyebilir. Mezara götürmek için :)
arkadaşlar yanlız bu konuda paylaşılan sunuculeri patlamasın diye lütfen gizleyerek verelim
myspeed
Arkadaşlar merhaba.
Forumda yüzlerce sunucu paylaşıldı. Emeği geçen herkese teşekkürler. Forumda böyle spesifik bir konunun bulunmayışının ve benim gibi acemiler sunucu şifresi kırmaya çalışırken ıvır zıvır sunuculerle zaman kaybediyor oluşunun önüne geçebilmek için, katılmak isteyenlere bu konuyu (Anket)'i açmış bulunmaktayım. En azından hedefimiz doğru ve paylaşımlarımız daha kaliteli olur. Ayrıca faydalı olacağı kanaatindeyim. Özellikle tecrübeli arkadaşların bilgi paylaşımını tüm diğer acemiler adına ustalardan rica ediyorum.
Tabi en önemli kriter sorunsuz izleyebilme.

Anket Sorusu;
Size göre en iyi sunucu hangisi. 1.ci sıraya hangi sunucui koyarsınız?

teşekkür
buda bol çeşitli güzel bir sunucu

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

uygar33
buda bol çeşitli güzel bir sunucu

* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

uygar33 bu nedense bende çok donma yapıyor. sanırım kullanıcı sınırlamalı
Bence sunuculer aciga ciktikca patlama riski artiyor zira millet facede paylasmak icin pusuda yatiyor en iyi sunucu az bilinen sunucudir benim icin
paylaşılan şifre değil emir60. sunucu sadece. eğer öyle düşünüyorsak bu forumda kimse güzel ve yeni bulunmuş sunucu paylaşmıyor. nasıl olacak. ha pardoon. Gold üyeler arasında paylaşılıyo sanırım yeni sunuculer. Ben öyle düşünmüyorum. şifresini değil ama yeni paylaşılmayan sunuculeri herkesle paylaşacağım. kıran yararlansın. özel hizmet yok.
myspeed
paylaşılan şifre değil emir60. sunucu sadece. eğer öyle düşünüyorsak bu forumda kimse güzel ve yeni bulunmuş sunucu paylaşmıyor.

nasıl olacak. ha pardoon. Gold üyeler arasında paylaşılıyo sanırım yeni

sunuculer. Ben öyle düşünmüyorum. şifresini değil ama yeni paylaşılmaya

n sunuculeri herkesle paylaşacağım. kıran yararlansın. özel hizmet yok.

Usta her kesin kendi tercihi genelde herkes ayni combo yu kullaniyor ister istemez bir yerde cakisiyorlar
EMİR60
Usta her kesin kendi tercihi genelde herkes ayni combo yu kullaniyor ister istemez bir yerde cakisiyorlar

bu konuda emir60 haklı en iyi diye bi sunucu kişiye göre degişir ve arkadaşın dedigi gibi genelde aynı combolar kullanılıyor
ben combolarımı kendim ürettigim halde bazı user pass,larda buluştugumuz oluyor en iyileri bir yerde toplamak tabiki isteriz
ama bunun icin burda okadar cok bekliyen varki feyste dagıtmak icinn...onun icindirki en az bilinen en iyi sunucudir.;)
cılgın
bu konuda emir60 haklı en iyi diye bi sunucu kişiye göre degişir ve arkadaşın dedigi gibi genelde aynı combolar kullanılıyor
ben combolarımı kendim ürettigim halde bazı user pass,larda buluştugumuz oluyor en iyileri bir yerde toplamak tabiki isteriz
ama bunun icin burda okadar cok bekliyen varki feyste dagıtmak icinn...onun icindirki en az bilinen en iyi sunucudir.;)

on numara aciklama olmus cilgin :)
Cevap yazmak için giriş yapın.