Sabit

Enigma 2 Xtream Codes Iptv Player

👤 Karizma 💬 14 cevap 👁 215 görüntü
Enigma 2 Xtream Codes İptv Player
Enigma 2 Tabanlı Tüm cihazlar için iptv uygulaması var belki kullananlar vardır . Xtream Codes Olaması Panelimiz için büyük artı. Bir iki test yapıyorum. Genelde enigma 2 cihazlar iptv konusunda sıkıntılı duraksayarak donarak ilerliyor. Şuanki uygulama ile test bittikten sonra dosyaları ve kurulumu size göstereceğim belki kullananlar vardır

Ektekiş Dosyayı ındıırp acıl ilk klasorde bir işimiz yok

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için cevap yazın veya mesajı beğenin.

dosyasını acın ve iptv panel bılgılerıne göre düzenleyin. İptv panel adresımız belli , iptv useriniz sizlere gonderdımız iptv lınkte var ve şifrede var.

Dosyayı actıgınız da iptv panel adresının devamında boyle silmeyin /enigma2.php burayla oynamayın silmeyin çalışmaz.

Sonra Ftp Yardımı İle Sırasıyla Dosyaları

XCplugin Klasorunu

Ftp ile usr/lib/enigma2/python/plugin/extensions kalsorune atın

2. Dosya

xc_e2_plugin.xml bunu açarak resimdeki yerleri doldurun

xc_e2_plugin.xml dosyasını yine ftp ile etc/enigma2 dosya yoluna gonderin düzenleme bitince

Cihazınızı yenıden başlatın

İşlemleri doğru yaptıgınızda Kumanda dan menuye tıklayın

XCplugin göreceksınız.

Konun videosu aşağıdaki gibidir yapamayanlar burdan bakabılır.

[MEDIA=youtube]RCwWjZ-DO-k[/MEDIA]

Dosya Ektedir.
ilk kullanan ben olurum üstad. beklemedeyim.
emeklerinize sağlık usta
Arkdaşlar uygulama yuklendı ve gayet stabıl çalışıyor. İşinizi görecektir ve panel guncelemesı oladugunda cıhazı kapatıp açın yenı kanllar eklenmiş olacak bır daha lınk eklemek cıkarmak ıle ugrasmayacaksınız :)
birden fazla panel ekleniyor mu. :)
"S510, post: 89603, member: 2731"
birden fazla panel ekleniyor mu. :)

Denemedim dener yazarım :)
guzel calisiyor ben kullaniyorum
birden fazla panel ekleme olmuyor sanırım denedim ben alt alta 2 panel ekledim ilkini görüyor , diğerini görmüyor
2 tane xml dosyası eklesek olurmu acaba ?
"Karizma, post: 89645, member: 1"
2 tane xml dosyası eklesek olurmu acaba ?

akşam denerim üstad.
olursa süper olur. normal bukette 8 - 10 panel var ama bazen donuyor
Ellerine Sağın Usta
Ben vu duo ya yukledim listeler geliyor ama oynatmamış siyah ekranrde eksik yapiyorum acaba
Tesekkurler
"Seyfe, post: 89912, member: 17"
Ellerine Sağın Usta
Ben vu duo ya yukledim listeler geliyor ama oynatmamış siyah ekranrde eksik yapiyorum acaba
Tesekkurler

Usta eksık bırsey bır dosya felan olabılır ıyı kontrol et suan ben ordan bakıyorum ve bır cok sıstemden daha ıyı
"Karizma, post: 89916, member: 1"
Usta eksık bırsey bır dosya felan olabılır ıyı kontrol et suan ben ordan bakıyorum ve bır cok sıstemden daha ıyı

Hepsini silip silbastan yaptim ama sonuc ayni saglik olsun öbur taraftan bakiyorum orda da kesinti yok maasallah:)
emeklerine sağlık usta
Enigma2 kullanan arkdaşlara tavsiye ederim. İptv panelde kanal ekleme çıkarma olsada makıneyi kapatıp açtığımızda listenizi güncelliyor
Cevap yazmak için giriş yapın.