Arkdaşlar bu derbiyi kim kazanır ? Kim kaybeder ? Yoksa beraberlikmi çıkar ?
fenerbahce kazanır
Fener Favori olsada bence beraberlık cıkacak gibi :)
bence Fenerbahce tek farkla kazanır... ilk maci Besiktas kazanmıstı..ic sahada fener yenilmez.
[CENTER]🔒 Link gizli — giriş yapın" alt="" class="bb-img" loading="lazy"> [/CENTER]
Bjk deplasmanda daha iyi oynuyor Fb evinde iyi oynuyor kimin kazanacağı kestirmek zor
oscarın dediği gibi fener evinde iyi oynuyor beşiktaş deplasmanda iyi oynuyor fener maça persie ile başlamayacak fernandao ile başlayacak ayrıca son zamanlarda fenerin oynadığı oyun hiç iç açıcı değil sağ bekde gökhan gönül yok şener var ayrıca iddaa da fenere milyonlarca lira basılmış durumda bu maçın patlama ihtimalı çok yüksek beşiktaş olurda feneri yenerse akhisara kaybetmez fener :)
Van Persie ilk 11de Omer Beyaz Futbol da dediler simdi
eger fener maci alamazsa büyük ihtimal sampiyonluk elden gider fenerin moskovaya oynadigi futbolu oynarsa bjk karsisinda bjk hic sansi olmaz ben ginede fenerbahcenin maci alir diyorum maci 2-1 fener alir
Bence fener 3-2 alır çünkü fb-bjk maçları 3 golden aşaı bitmiyor
Caner`i cumartesi günü Huqqa da gördüm nargileyi cekiyodu, insallah onun yerine Hasan Ali oynar.
Van Persie de oynadimi tamamdir.
FB 2 - 1 BJK
gönül fenerden yana ama yinede hak eden kazansın
"Karizma, post: 58146, member: 1"
Arkdaşlar bu derbiyi kim kazanır ? Kim kaybeder ? Yoksa beraberlikmi çıkar ?
İyi olan kazansın
zorlu bir maç olacak Beyler
Bir Beşiktaşlı olarak isterim BJK kazansın , ama maç bence berabere biter :( yada Fener 1 gol avarajı ile yener .
Saygılarımla
06murtur
Saatler kala Beşiktaş anketi önde götürüyor
fenerin tek avantaji kendi evinde oynamasi ve hakem. sonucu kesirmek zor olsada besiktas yenilmez diyorum. ha hakem ortaya cikarsa zaten diyecem birsey yok.
Yensek de yenilsekde biz Besiktasliyiz ... Sorun Yok.... en kötü sezonlarimizda bile 3 oluyoruz, Feda dedimizde de bizle dalga gecenlerinde durumu da ortada.
Sonuc olarak hakem teshiri olmadan güzel bir mac olsun, Hak eden de yensin.