Fenerbahçe-galatasaray Maçı Kaç Kaç Biter?

👤 Mr.Nobody 💬 17 cevap 👁 6,746 görüntü
dev derbi kaç kaç biter ben galatasaray alır diyorum
Zor olacak ama gs alacak lan
şikeli mac kokusunu aliyorum
parayi basan düdügü calar :rolleyes:
"Dark-Angel, post: 82861, member: 1361"
şikeli mac kokusunu aliyorum
parayi basan düdügü calar :rolleyes:

sen diyorsan öyledir usta :)
Bu mac 3 ihtimalli ya 3-0 ya 5-0 yada 6-0 fenerbahce yaner :))
bugün ayin 6 si ama mac bence fenerbahce maci 2-1 alir yada 3-1 zaten kadiköyde 18 seneden beri yenilmiyor yenilcenide sanmiyorum bu saaaten sonra mancesteri devirmis gs yimi yenemicek yenilirse taraftan cok tebki alir kadiköyden cikis yok
sakin 6-0 olmasinda
"Kanarya, post: 82899, member: 1067"
bugün ayin 6 si ama mac bence fenerbahce maci 2-1 alir yada 3-1 zaten kadiköyde 18 seneden beri yenilmiyor yenilcenide sanmiyorum bu saaaten sonra mancesteri devirmis gs yimi yenemicek yenilirse taraftan cok tebki alir kadiköyden cikis yok

tartışma yaratıcak cümleler kullanmayınız mesela ben sana cevap verirdim şimdi ama tartışma çıksın istemiyorum yorumunda düzenleme yaparsan sevinirim
ozaman söylim fenerbahce rahat kazanir
Fenerbahce 2 - Galatasaray 2 berabere biter
Türkiyenin iki büyük takımı..futbol güzel bir temaşa yensende yenilsende hep konuşulacak:)
tabiii...kadıköyde Fener yenilmez...:);)rokii..sen tabi hatırlamazsın G.saray en son kadıköyde
ne zaman kazandıgını:);)
"cılgın, post: 82966, member: 28"
Türkiyenin iki büyük takımı..futbol güzel bir temaşa yensende yenilsende hep konuşulacak:)
tabiii...kadıköyde Fener yenilmez...:);)rokii..sen tabi hatırlamazsın G.saray en son kadıköyde
ne zaman kazandıgını:);)

kupa kaldırdığını hatırlıyorum ama sanırım ışıklarıda kapatmışlardı sonra bizim takım çimlerde kaymıştı sanırım :)
gogle..amcan bile unutmuş yawww:):):)
Fenerbahçe Kadıköy de gelenegi bozmıcaktır 1-0 FB alır
son 1 gün
son saatler ankete katılın arkadaşlar
Bu Sene o Sene Galatasaray alır :D
GS 3 FENERBAHÇE 1
Cevap yazmak için giriş yapın.