Değerli arkadaşlar merhaba ,
Elit üye Arkadaşlarımızda görev değişiklikleri olmuştur.
[USER=4232]@iMPaCt[/USER] ,[USER=6004]@Mert001[/USER] ,[USER=431]@polat[/USER] , [USER=7461]@usta2017[/USER] arkadaşlarımız görevlerinde deva ediyor.
star2,arabade,canbaz,cafi,asolu arkdaşlarımızın yetersizlik sebebiyle elit uyelıklerı alınmıstır.
yeknesak,star2 Elit aday üyeliğine düşürülmüştür aktiflik forum içi ve dışı çalışmlarımızda desteklerine göre yetkiler tekrar verilecektir.
Yeni Elit Aday Kadromuz
[USER=118]@hsm[/USER] , [USER=1683]@urfalim63[/USER] değerlendirme de olan farklı arkadaşlar da var. Aday arkadaşlar Özel bölümleri göremeyecek Elit uyelerin yönetimin ve Tüm gold uyelerimizin görebildiği Özel Üye Paylaşım Bölümünde PAylaşım yapacaklardır. Yönetim yeterli gördüğü takdir de direk Elit Üyeliğe terfi Edecektir.
Hayırlı olması dileğiyle..
hayırlı olsun görünüm güzel olmuş elinize sağlık
hayırlı olsun Allah utandırmasın .. yeni aday arkadaşlarımıza da iyi paylaşımlar dilerim ..
Hayırlısı olsun.
Hayırlı olsun aday olan arkadaşlarımıza paylaşımın devamını diler, elit üyelik konusunda başarılar dilerim
Yeni arkadaşlara, aramıza hoş geldiniz,Hayırlısı olsun.Şimdiden kolaylıklar.
hayırlı olsun.
hayırlı olsun.
Hayırlı olsun tüm arkadaşlara.
hayırlı olsun
Hayırlı olsun
benimde aday kadroda yer almam gerektiğini düşünüyorum sayın yöneticiler
umarım bir gün beni de elite yaparlar bekliyorum dört gözle....
hayırlı olsun
"alimerty, post: 125428, member: 7813"
benimde aday kadroda yer almam gerektiğini düşünüyorum sayın yöneticiler
Bu şekilde devam edersek hoş olmayacak . Öncelikle Kararlara saygı lütfen her işin herşeyin bir sırası adabı vardır kimse tesadüfen yetki almıyor . Her konu açan elit olamaz. Böyle bir tabir de bulunmadık bu şekilde zaten elit olmanız mümkün gözükmüyor .
alınan karar forum adına ve yeni aday arkadaşlara hayırlı olsun
Elit üye alımları belirli zamanlarda mı yapılıyor? Yoksa paylaşımlara bakılarak her daim elit üye olma şansı bulunuyor mu?
hayırlı olsun
"hakandp35, post: 125571, member: 5520"
Elit üye alımları belirli zamanlarda mı yapılıyor? Yoksa paylaşımlara bakılarak her daim elit üye olma şansı bulunuyor mu?
Belirli aralıklarda olur lakin gerçekten iyi paylaşımlar değerlendirmeye alınır
[USER=7813]@alimerty[/USER] arkadaşımız elit aday kadromuza atanmıştır başarılarının devamını dileriz