Foruma Özel Paylaşım (16.07.2015)

👤 murat3576 💬 17 cevap 👁 64 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için konuya cevap yazın.

bu tür paylaşımlarınızı özelden yapın arkadaşlar,sizlerden ricam.
murat3576
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

bundan 2 paylaşım var ikiside sayı combo taramamı alıntımı.
@3576 kardeşim paylaşımın güzelde bunu özelden isteyene versen,burda verdiğinde 15 dakka sonra facede görüyorum,sezon açılmadan yine kapanacak hepsi,diğer tüm paylaşımcı arkadaşlardan ricam paylaşımlarını özelden yapsınlar,teşekkürler.
Teşekkur ederim byturan usta eleştirin için,
Bende bundan sonra özel ve önemli paylaşımlarımı özelden yapmaya karar verdim,gold,vip uye arkadaşlarımız ve forum
adına böyle bir karar aldım..diğr paylaşım yapan değerli arkadaşlarımında bu özeleştiriye kulak vermelerini rica ederim.Aramızdaki bazı gold veya ozel uye arkadaşlar bu özel paylaşımları dışarıya aktarıyorlar sadece güvendiğim kişilere verme kararı aldım.
murat3576
Teşekkur ederim byturan usta eleştirin için,
Bende bundan sonra özel ve önemli paylaşımlarımı özelden yapmaya karar verdim,gold,vip uye arkadaşlarımız ve forum
adına böyle bir karar aldım..diğr paylaşım yapan değerli arkadaşlarımında bu özeleştiriye kulak vermelerini rica ederim.Aramızdaki bazı gold veya ozel uye arkadaşlar bu özel paylaşımları dışarıya aktarıyorlar sadece güvendiğim kişilere verme kararı aldım.

bende aynı görüşteyim özellikle malum kanallarla ilgili sunuculerin dışarıya sızmaması için kesinlikle isteyene özelden verilmesi daha uygun olur şimdi diyeceksinizki o zaman herkes istekte bulunacak yine aynı şey olacak o zamanda sadece belirli ve güvenilir kimselere paylaşımda bulunmak en doğru yol
değerli kardeşlerim,azçok burdaki arkadaşları tanıdık yavaş yavaş,o yüzden tanıdığımız güvendiğimiz kişilere verelimki,yayınlar devam etsin,birde bizim özel yayınımız için 🔒 Link gizli — giriş yapın ustaya destekte bulunalımki,yayınlarımız devam edebilsin,teşekkürler.
byturan
değerli kardeşlerim,azçok burdaki arkadaşları tanıdık yavaş yavaş,o yüzden tanıdığımız güvendiğimiz kişilere verelimki,yayınlar devam etsin,birde bizim özel yayınımız için 🔒 Link gizli — giriş yapın ustaya destekte bulunalımki,yayınlarımız devam edebilsin,teşekkürler.

haklısın üstat yeni sezon yakında başlıyacak artık sunucu paylaşımlarına bizlerde ara vermeliyiz.. yoksa madenler kuruyacak..
Cevap yazmak için giriş yapın.