UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Fransa Canlı TV Yayinlari 23.07.2015

👤 Gecemavisi 💬 6 cevap 👁 581 görüntü

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Yine Gecemavisi! Senden başka soracak kimse de yok zaten. Gecemavisi özellikle maç esnasında bu Canlı TVler hep donuyor. internet hızımda sorun yok. server ile alakalıysa bütün serverlar da aynı sıkıntı mı var. bir de normal zamanda hiç donma yok. sorun ne acaba. zaten o kadar paylaşım yapıyorsun hepsi harika hepsini kayıt ediyorum ama bütün bağlantıları maç saatinde donuyor. diğerlerini deneyene kadar da maç bitiyor. var mı buna bir çözüm
Ha birde diğer konu da yazmışlar. aşırı yüklenme oluyor ondandır diye. Peki o hizmeti alanlarda da donma oluyor mu. yani parasıyla alanlarda?
Senin internetinle alakali bir sorun deyil, Paylasilan bağlantıları, kirilan bağlantıları hocam, yani senin denedigin bağlantıları cogu insan ozellikle malum yayinlara cihaz kodu saatinde yukleniyor, haliyle o kirilan linki alanda sende izleyemiyor. Sitede alinan son karara gore zaten artik boyle problemler yasanmayacak umarim, ben o karardan sonra bağlantıların saglam kalmasi adina, sitede daha oncede yapildigi gibi cekilisle vermek istedim, umarim bu cekilisler devam eder, saygilar...
Çok iyi bir fikir. Eskisi gibi rahat ulaşamayacağız belki bağlantılarıe ama olsun en azından ulaşan arkadaşlar rahat izler. birde bu işi bakalım başka kimler yapıyor dünyada. siz paylaşmasanızda açıktan paylaşan dünyada bi çok site olabilir. Neyse artık. bu yöntemle maçları rahat izlicemizi sandık ama bu da erken çöktü. Sen yine bu işte iyisin ve iyi birisin. Cevabın için çok teşekkür ederim Gecemavisi.
Cevap yazmak için giriş yapın.