UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Güncel Yerli Canlı TV Bağlantıları ve Canlı TV Sunucusu Bağlantıları Adresleri 2018

👤 Karizma 💬 3887 cevap 👁 599,068 görüntü
Expire Date:11/04/2018 00:00
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

türk yayın bol okununca silinen not ile paylaşılmıştır ilk gelen alır arkadaşlar ..not: şifresi uydux.org.. sunucu adresii: watch.necroCanlı TV
19/02/2018 07:09

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Mert001
s.a okununca silinen not ile paylaşılmıştır 1 kişi yararlanır ilk gelen kazanır konularımı takipde olan arkadaşlar istek yapan arkadaşlar elinizi çabuk tutun buradan alın .
heryerde bulunmayan bir sunucu türk yayınlar bol sunucu adresii: 🔒 Link gizli — giriş yapın:
not: şifresi: uydux.org

aldım çok teşekkürler fakat sunucu çalışmadı :(
Panteos

zaten bu adam googleden bulduğu ve calışmayan bağlantıları paylaşıyor.
yöneticiler uyuyor mu.
aynı sunucui sürekli niye paylaşıyor anlamadım
güzel paylaşımları var fakat tek kişi görecek diyor herkes görüyor ve aynı sunucui sürekli, paylaşıyor
Panteos

sunucu çalışıyor arkadaşım istemiyorsanız bir başkasına verin baksın...
sinan87
aynı sunucui sürekli niye paylaşıyor anlamadım

paylaşılan sunucu var ise rapor edin silsinler veya bana söyleyin degiştiririm ayrıyeten gogleden bulurum başka yerden bulurum bu kimseyi enterasan etmez mühim olan paylaşmak degilmi kaç tane sunucu google paylaşımı onları toplayın bir araya getirin görsünler en azından bir faydaız olur ..
sinan87
güzel paylaşımları var fakat tek kişi görecek diyor herkes görüyor ve aynı sunucui sürekli, paylaşıyor

aynı sunucu degil arkadaşım aynı sunucu ise 2 kişi aynı sunucui açık ca yazsın sunucu adresii ve sadece user yazsınlar... gayet açıklayıcı oldu sanırım..
Panteos

buyrun çalışmıyor dedigi sunucu açık tan veriyorum ona başka vericem .. hurzati google de bulursanız link atarmısınız..

buda sadece 1 kişi indirmiş oldugunu göstern kanıt..

dfg123.PNG

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Mert001
buyrun çalışmıyor dedigi sunucu açık tan veriyorum ona başka vericem .. hurzati google de bulursanız link atarmısınız..

buda sadece 1 kişi indirmiş oldugunu göstern kanıt..

dfg123.PNG

yalnız bu sunucu çok iyiymiş taş gibi çalışıyor keşke açıktan paylaşmasaydınız :(
full tr

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için cevap yazın veya mesajı beğenin.

erho95
yalnız bu sunucu çok iyiymiş taş gibi çalışıyor keşke açıktan paylaşmasaydınız :(

bazıları paylaşımlarımı karalamaya çalışıyor sanki 1 linki başka kişişere de veriyormuşum gibi bu kanıttır..
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için cevap yazın veya mesajı beğenin.

🔒 Link gizli — giriş yapın bu sunucui hem açıktan attın hem de tek kişilik bölümde attın ben emeğine saygım var sadece düzeltmen için uyarıyorum
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.