UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Güncel Yerli Canlı TV Bağlantıları ve Canlı TV Sunucusu Bağlantıları Adresleri 2018

👤 Karizma 💬 3887 cevap 👁 599,069 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

mehmetey
full tr

çalışıyor
mehmetey

liste indi fakat bunlarda kanallar çalışmadı
googlede arata bilirsiniz ilk burada paylaşım... bir hassa hurzati ... taratsın
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

mert attığın sunucuin dns si değişmiş yeni dns bu 🔒 Link gizli — giriş yapın
sinan87
mert attığın sunucuin dns si değişmiş yeni dns bu 🔒 Link gizli — giriş yapın

evet onu fark ettim tam düzeltecektim sen yazdın teşekür ederim
Mert001

doğru üstad listeyi indirdik vlc player deli gibi kanal sayıyor açmıyor sanırım offfff
Linux

sınırsız yerlı yabancı sunucu sadece bu forumda özel
üstad listeyi indirdim sizinkide aynı devamlı kanal sayıyor açmıyor vlc player ile uğraştım durun birde çalışan liste açayım bakalım başka liste attım açıyor sizin listelerde sorun var bilginize...
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

yüzde yuz yerli sunucu ıyı seyırler kontrol edıldı aktıf
sensi
üstad listeyi indirdim sizinkide aynı devamlı kanal sayıyor açmıyor vlc player ile uğraştım durun birde çalışan liste açayım bakalım başka liste attım açıyor sizin listelerde sorun var bilginize...

konu duzeltıldı başka sunucu verdım kusura bakmayın
🔒 Link gizli — giriş yapın üstad şu an aktif emeğine sağlık teşekkürler harikasın:)
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

yüzde yuz yerli shov devam ...
uydu portal ilklere imza atar arkadaşlar forumlarda ilk .... türk yayınlar var....Expire Date:16/04/2018 arkadaşlar sunuculeri takip ederek de izleye bilirsiniz

baktınız dolu başka zaman izlersiniz ve bu sunuculer uzatma yapa bilir kaç kişi online göre bilir siniz.. saygılarımla
🔒 Link gizli — giriş yapın🔒 Link gizli — giriş yapın🔒 Link gizli — giriş yapın&password=🔒 Link gizli — giriş yapın

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için konuya cevap yazın.

uydu portal ilklere imza atar arkadaşlar forumlarda ilk .... türk yayınlar var... .Expire Date:19/04/2018 19:24 arkadaşlar sunuculeri takip ederek de izleye bilirsiniz

baktınız dolu başka zaman izlersiniz ve bu sunuculer uzatma yapa bilir kaç kişi online göre bilir siniz.. saygılarımla
🔒 Link gizli — giriş yapın🔒 Link gizli — giriş yapınLISTAMIGUEL&password=w2FXvozQWQ

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.