Haber Okuyup Para Kazanabilirsiniz

👤 calderon61 💬 13 cevap 👁 1,432 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

🔒 Link gizli — giriş yapın

çok kolay haber başı 2$ alıyorsunuz.
günde 25-30$ dan fazla kazandırıyor. üye getirdiğinde 70$ veriyor. çekim alt limiti 1800$
bilginize...
çekimler paypal.
calderon61

günde 25-30$ dan fazla kazandırıyor. üye getirdiğinde 70$ veriyor. çekim alt limiti 1800$
bilginize...
çekimler paypal.

hocam para alan oldumu bu siteden hiç:))
kardeşim bana söyleyen arkadaş 1800 tamamlamış almış şimdi 2. yi doldurmaya çalışıyor. bende dolarsa burdan yazıcam resimde koyucam. az kaldı 822$ oldu hesap
calderon61
kardeşim bana söyleyen arkadaş 1800 tamamlamış almış şimdi 2. yi doldurmaya çalışıyor. bende dolarsa burdan yazıcam resimde koyucam. az kaldı 822$ oldu hesap

sana mesaj attım hemşerim,
calderon61

hocam peki günde en fazla 20 dolarmı kazanabiliyoruz, başka kısayolu varmı bu işin
ödendiğini söyledi bir arkadaş ama ben deneyip buraya resim koyacağım bizzat ödendiğinde
peki üye yapma olayını nasıl yapıyorsun referansla referans linkini tıklıyorum dire k site açılıyor,
calderon61
o linki kopyala akadaşına ver o linkten üye olsun

kardeş, başka forumlara baktım kimse kazanamamış, bende şimdiden 1140 dolar yaptım ama parayı vermezler, zaten çok salak bir sistem,2016 yılında açılmış bir site, başka bir sitenin kopyası,
Hiç kimse bu kadar para vermez. Veriyorsa bile çok çok az verir. Aylık net parasının yarısını belki karşılarsınız. Aylık 900 $ yapar ki hiç kimse çalışmaz evde oturup haber okuyarak ev geçindirir.
calderon61

bilginize...
çekimler paypal.

aciktan link paylasimi yapmayalim
asur
Hiç kimse bu kadar para vermez. Veriyorsa bile çok çok az verir. Aylık net parasının yarısını belki karşılarsınız. Aylık 900 $ yapar ki hiç kimse çalışmaz evde oturup haber okuyarak ev geçindirir.

Bu sitenin kopyası herhalde
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

cihat60
Bu sitenin kopyası herhalde
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

Birebir aynı
Cevap yazmak için giriş yapın.