Uzun yıllardır , yaklaşık 5 yıldır bu forum için elimden gelen gayreti gösterdim. Yöneticilerimde sağolsun çalışmalarımı takdir ederek forumda bazı yetkiler vermeye başladılar. En son olarakta DETSK MOD OLARAK foruma katkı sağlamaya çalışıyordum. Tek amaçım foruma kişisel amaçları için kimsenin kullanması ydı. Tesbit edebildiklerden birini engelledim. O kişi saygısızca hakaret dolu yazılar yazdılar. Bunun davranışları hoş karşılandı? Hiç bir yaptırım yok. Emek harcayan, forum için gece gündüz demeden araştıran, işe yarayabileceğini düşündüğüm bilgileri yalansız,dolansız paylaşmaya çalışan ben neymiş okişi için belge aatacakmışım. Ben o an olanı engelleme nedeni olarak yazdımmı? Yazdım. Bu durumlar geleceğini düşünseydim. Kayıt altına alırdım.Şimdi sorarım bu kişinin bunları silmediğini kim garanti edebilir. Belki sonrasında yok etti. Kaldıki şuandada bana yapılan haksızlık olmuyormu ? O kişiyi koruyup kollamanız kadar benim haklarımıda korumanızı beklerdim. Neden hiç bir açıklama yapılmadan tüm hakederek aldığım yetkilerim , tekrarlıyorum hç bir gerekce göstermeden alındı. Ama o malüm kişi belge istedi diye o haklı ben haksız sam , şuan sizlerde beni haklı göstermiş olmuyormusunuz. Hangi gerekceyle ? Forum kurallarında hakaret, saygıısızlık olmamalı yazıyorsunuz, hakaret vede saygısızlık yapana takdir ediyorsunuz.Kabulleniyorsunuz. O kişi bu kadar çokmu önemli? Gerçekten bilme hakkım var. Mademki keyfe keder yargıladınız. Keşke ona yaptığınız verdiğiniz tavizinin 10/1 'inide bana tanısaydınızda suçlamalarınız bilip kendimi savunabilseydim. Savunma hakkı verimemek tamamen diktatörce idarelerde, faşist sistemlerde olduğunu bilirdim. Demekki bilmediğim çok konu varmış. Rabbim ömür verirse öğrenmeye çalışırım. Sizlerin kusura bakmayında yaşa bile saygınız kalmamış. Çocuğum olabilecek yaştaki kişi hep haklı. Nasrettin hoca misali kadıya demiş '' HIRSIZIN HİÇMİ SUÇU YOK '' Hiçmi o kişinin vede yargısız infazınla sizlerin. Ha ben insan gibi insanım, forum içindede yazdım, tekralıyorum hatam, kusuurum olduysa, zannetmiyorumda saygısızlık, haakaret te bulunduysamda Tüm forum önünde özür dilerim. Açaba hangi biriniz bu erdemi, bu olgunluğu gösterebilirsiniz. Düşünceme göre yaptığınız bu haksız uygulama neticesinde olaya müdahil olan herkesin bana bir özür borcu var. Tüm forum üyelerine önceden bilgi yazdım. Gidersem hakkınız helal edin diye. Şuan 5 yıllık emek bir anda yok edildi. Yazık. Yinede ben hakkımı helal ediyorum. Sizlerden helallik istemiyorum. Nasılsa helal etmeyeceğinizi biliyorum. Kimbilir içinizden ne küfürler, ne hakaret edenler vardır. Onlarıda Allaha havale ediyorum. Umarım öbür dünyada bu haksızlıkları bana yapnalarla Rabbimin huzurunda yüzleşme şansımız olur.Ne güzel normal bir üye gibi girer çıkar. Varsa işime yarayan paylaşımlar değerlediririm. Beğenip.Bir teşekkür ederim.Herkese , iyi ve kötü tüm davranışlarınız yinede saygıyla karşılarken, sağlıklı , huuzurlu, yalansız dolansız, özgürce hak aranabildiği , hakkın haklıya verildiği güzel günler dilerim.Tekrar saygılar.