UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Help Soru Cevap Şeklinde

👤 abuzer 💬 31 cevap 👁 3,306 görüntü
TVN TURBO HD, Nat Geo, wild, animal planet sky sport, fight sports bunları açıyor diğerlerini açmıyor
mario
Hotbirti izlersin super ayarlara girersen cccam gorursun oradan girili veya you cam var onu ac oda ayni isi goruyor

pekı bu verdıgınız kodlar ve sıfreler vs nereye nasıl gırılıyor kardesım
bir ara açıyordu sonra gitti herneyse usta sorun değil dediğim gibi +18 ler önemli değil digi'nin belgeselleri açılsın yeterli zaten
Usta sorun yok gayet saglikli calisiyor cihazin ceryanda birakma usutup nezle olmasin usta absat hd ler turkce yayin yapiyor bilgine 10 numara belgeseller var :D
Kuzey kardesim sorunun cevabi bu dikkatlice izlersen cabuk kavrarsin

Yt3o8UIrmaY
Cccam larla ilgili baska sorusu olan arkadasimiz varsa cevaplarim sorusu olan varsa yazsin sabah bakarim
mario
Usta sorun yok gayet saglikli calisiyor cihazin ceryanda birakma usutup nezle olmasin usta absat hd ler turkce yayin yapiyor bilgine 10 numara belgeseller var :D

mario usta 10 Numara belgesel dediğin tehlikeli olmasın amman haaa :D
mario
Kuzey kardesim sorunun cevabi bu dikkatlice izlersen cabuk kavrarsin

Yt3o8UIrmaY

eyvallah kardesım vıdeo ıcın cok teşekkür ederım ama ben daha once ızlemıstım bunu benım anlamadığım nokta bu degıl benım anlamadığım nokta mesela bu verdıgınız cccam adreslerinden
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

hangısı hostname hangısı kullanıcı adı hangısı sıfre hangısı sunucu portu kısmına yazılacak ben onu cozemedım :D
Url: : sssb13.mine.nu
port: 1000

Username: tvmediasat460
Passawort:14saougr8c

Usta bu sekilde yazacaksin yanniz bu ekrana koyduklarin yaramaz cccam lar Canlı TV gibi degil multi degilse genelde 2 kisiye izin vermiyor test ettiginde maxdowlond sayisina bak arttikca mesela maxdowlind 10 yazarsa ayni satiri 10 kisi kullana bilir 11 inci kisi oldummu gumler
mario
Url: : sssb13.mine.nu
port: 1000

Username: tvmediasat460
Passawort:14saougr8c

Usta bu sekilde yazacaksin yanniz bu ekrana koyduklarin yaramaz cccam lar Canlı TV gibi degil multi degilse genelde 2 kisiye izin vermiyor test ettiginde maxdowlond sayisina bak arttikca mesela maxdowlind 10 yazarsa ayni satiri 10 kisi kullana bilir 11 inci kisi oldummu gumler

eyvallah ustam cevap ıcın cok teşekkür ettım
Cevap yazmak için giriş yapın.