Hem Portlu Hemde Captcha Korumali bir DNS Icin Nasil Config Yapabiliriz?

👤 Blacktron 💬 9 cevap 👁 1,743 görüntü
Arkadaslar elimde söyle bir DNS var.
Bu DNS'de hem Port Hemde captcha var.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Bir türlü SENTRY ile config hazirlayamiyorum. Hem Portlu olmasi Hemde Captcha korurma olmasi zorlastiriyor. Sizden nasil yapildigini anlatin desem biliyorum kimse cevap vermeyecek, cünkü öyle oluyor maalesef.
Hic yoktan config+capture ve veriables hazirlayip Burda sunarsaniz o configi inceleyip birseyler ögrenebilirim.
elimde giris User ve Password var.
yapmak isteyen arkadas özelden isterse verebilirim.
🔒 Link gizli — giriş yapın dostum tamam bundan sonra dikkat ederim.

Arkdaslar bu dns icin config hazirlayabilecek arkadaslar varsa sifre özelden verebilirim.
acihaz koduaim Hazir confige konmak degil bu tür DNS hic config yazilabilniyorsa inceleyip ögrenmek icin.
arkadaşım sentry portlu dnsyi görmüyor bu nedenle sentry ile portlu sitelere config oluşturulamıyor ama portsuz captchalı siteleri kırabilirsin
Eminmisin dostum nette Portlu DNS'lerin sentry ile tarandigini gösteren bir kac video var.
ama Captcha'li degiller.
Video Linki asagida:
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

sorun orada zaten portlu captchalı siteleri taramıyor varables kısmında bir püf noktası olması lazım input 1 costant seçiyorsun ama benim tahminim bir değişken daha koymak gerek input 2 kısmına captcha falan seçip ayar yapmak lazım ben tüm kombinasyonları denedim ama olmadı
Kac gündür ugrasiyorum bir cözüm bulamadim.
Artik Canlı TV dns'ler hem Portlu Hemde Captchali oluyor.
Sentry ile bir tarama yapamiyorum.Yapabilsem sentry ile combo'lari degisik kombinasyanlarla deneme sansi daha yüksek.
o nedenle sentry gayet iyi ama iste Portlu ve captchali DNS'leri taratamiyorum yada basaramiyorum.
Cevap yazmak için giriş yapın.